Uusimmat

Timothée Chalamet ei kysynyt Johnny Deppiltä neuvoja Wonka-rooliinsa, vaikka tuntee Jali ja suklaapuoti -tähden hyvin

Kuva: Jaap Buittendijk © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc.

01.12.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Timothée Chalamet’n tähdittämä Wonka saa ensi-iltansa ensi viikolla 8. joulukuuta.

Timothée Chalamet astuu ensi viikolla ensi-iltansa saavassa elokuvassa Roald Dahlin luoman Willy Wonkan saappaisiin, joissa on aiemmin nähty Johnny Depp ja Gene Wilder. Paul Kingin ohjaama Wonka kertoo tällä kertaa Roald Dahlin luomasta hahmosta, kun tämä on vasta aloittelemassa uraansa kaikkien tuntemana suklaamestarina.

Depp esitti Willy Wonkaa Tim Burtonin ohjaamassa Jali ja suklaatehdas -elokuvassa (Charlie and the Chocolate Factory) vuonna 2005 ja Gene Wilder suomeksi samannimisessä, vuonna 1971 julkaistussa elokuvassa (Willy Wonka & the Chocolate Factory).

E! Onlinen haastattelussa Chalamet kertoo pitävänsä Wilderin versiota rakkaimpana, sillä hän näki sen “ensin ja kirjaimellisesti kasvoi sen kanssa”. Mutta myös Deppin rooli saa kehuja. Chalamet kommentoi elokuvaa “rohkeaksi”.

Chalamet tuntee Johnny Deppin hyvin, sillä hän seurusteli muutama vuosi sitten Deppin tyttären, Lily-Rose Deppin kanssa. Haastattelussa näyttelijä kuitenkin paljastaa, ettei keskustellut Deppin kanssa Willy Wonkan roolista ennen elokuvan kuvauksia.

Ensi viikolla julkaistavaa Wonkaa on jo ehditty kehua vuolaasti maailman medioissa. Chalamet’n lisäksi siinä nähdään muun muassa Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key ja Calah Lane.

Molemmat edelliset Wonka-elokuvat löytyvät suoratoistossa HBO Maxista. Deppin elokuvan voi katsoa tämän lisäksi Viaplaysta.