Uusimmat

Tom Cruise hyppäsi lentokoneesta 7,6 km korkeudessa – siihen loppuivat uuden Mission: Impossiblen kuvaukset

28.03.2018 07:20 Muropaketin toimitus

Tom Cruise on tunnettu tahdostaan tehdä itse Mission: Impossible -elokuvien hurjimmat temput.

Mission: Impossible – Falloutin kuvaukset on saatu vihdoinkin päätökseen, vain muutama kuukausi ennen kuin elokuvan pitäisi jo pyöriä valkokankailla. Suomessa Tom Cruisen tähdittämä toimintatrilleri saa ensi-iltansa perjantaina 3. elokuuta.

Tähän asti Christopher McQuarrien ohjaamaa Falloutia on markkinoitu ensisijaisesti Tom Cruisen hurjalla helikopteristuntilla. Osuvasti myös koko elokuvan kuvaukset päättyivät lentoaiheiseen kohtaukseen: Cruise hyppäsi lentokoneesta 7,6 kilometrin korkeudesta, uutisoi The Huffington Post.

Ei hätää, näyttelijällä oli laskuvarjo, joten Ethan Huntin seikkailuista päästään nauttimaan varmasti myös jatkossa, jos Mission: Impossible – Fallout on yhtä suuri hitti kuin povataan.

Sekä McQuarrie että Cruise ovat fiilistelleet kuvausten päättymistä Instagramissa ja Twitterissä.

Henkilön Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) jakama julkaisu

Henkilön Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) jakama julkaisu

Mission: Impossible – Falloutin virallinen kuvaus kuuluu täten:

”Parhaat aikomuksesi palaavat usein vainoamaan sinua. Mission: Impossible – Fallout käynnistyy, kun Ethan Hunt (Tom Cruise) ja IMF:n tiimi (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) sekä muutama vanha tuttu liittolainen (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) joutuvat kilpajuoksuun aikaa vastaan, kun vaaralllinen tehtävä menee kauhealla tavalla pieleen. Näyttelijäkaartiin liittyvät myös Henry Cavill, Angela Bassett ja Vanessa Kirby, ja ohjauksesta vastaa jälleen Christopher McQuarrie.”