Uusimmat

Tom Cruise punastui varmasti kuultuaan Hannah Waddinghamin kommentit Mission: Impossible -tähdestä

Hannah Waddingham Ted Lasso -sarjassa © Apple TV+

29.12.2023 11:30 Muropaketin toimitus

Ted Lasso -sarjasta parhaiten tunnettu Hannah Waddingham on mukana seuraavassa Mission: Impossible -elokuvassa.

Vaikka Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two saa ensi-iltansa vasta vuonna 2025, on elokuva jo kuvattu. Brittinäyttelijä Hannah Waddinghamin rooli oli sen verran pieni, että hän sai oma osuutensa valmiiksi vain viidessä päivässä. Jo tässäkin ajassa Waddingham ehti tutustua elokuvasarjan suurimpaan tähteen hyvin.

Kun Hannah Waddinghamilta kysyttiin jouluna James Martin’s Saturday Morning -ohjelmassa millaista Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Twon tekeminen oli, teki näyttelijä hyvin selväksi mielipiteensä Tom Cruisesta:

”On pakkoa sanoa, että minulle on nykyään todellinen ongelma, jos joku alkaa kiusata häntä. Hän on epäilemättä yksi ihanimmista, kannustavimmista, positiivisimmista ja innoittavimmista ihmisistä, jonka olen koskaan tavannut. Eikö hän olekin mahtava? Minua ei huvita yhtään kuulla mitään mussutusta hänestä”, Ted Lasso -tähti hehkutti.

Koko juttutuokion voi katsoa alta.

Ennen Mission: Impossible – Ghost Reckoning Part Two -elokuvaa Hannah Waddingham esiintyy ensi vuonna uudessa Karvis-elokuvassa sekä The Fall Guy -toimintakomediassa.

Tom Cruiselta ei ole ensi vuodeksi uusia julkaisuja luvassa.