Uusimmat

Top Gun: Maverickin ohjaaja paljasti, mikä elokuvan kohtauksista oli kaikkein vaikeinta toteuttaa

Kuva: © 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

22.11.2022 07:00 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Joseph Kosinski ei mennyt Top Gun: Maverickin kuvauksissa siitä, missä aita on matalin.

Top Gun: Maverick oli valtaisa menestys niin kriitikoiden kuin suuren yleisön keskuudessa. Tämä ei ole mikään ihme, sillä elokuvan toimintakohtauksissa luotettiin aitouteen, eikä niitä kuvattu studion lavasteissa.

Ohjaaja Joseph Kosinski paljastaa The Wrapin haastattelussa, mikä elokuvan lukuisista huimista kohtauksista oli lopulta vaikein toteuttaa. Eikä kyseessä yllättäen olekaan lentokohtaus vaan se, missä Jennifer Connellyn esittämä Penny vie Tom Cruisen Maverickin veneilemään.

“Se kohtaus oli tietyllä tapaa vaikein, koska meillä oli siihen niin vähän kontrollia. Luotamme tuuleen siinä, että saamme kohtauksesta upean, ja meidän piti löytää tuulta. Luulen, että yleisö huomaa tämän satsauksen katsoessaan elokuvaa. Siksi ihmiset ovat olleet niin vaikuttuneita, koska sitä ei kuvattu lavasteissa. Se oli elokuva, missä menimme ulos ja yritimme saada kuvattua mahdollisimman paljon oikeasti. Ja se tuntuu elokuvaa katsoessa”, Kosinski kommentoi.

Top Gun: Maverick tienasi elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti yli 1,4 miljardia dollaria, mikä teki siitä Tom Cruisen taloudellisesti menestyneimmän elokuvan.