Uusimmat

“Tulette näkemään mihin Marvel tähtää” – Ensi vuoden Captain America: Brave New World pistää kaiken uusiksi

Anthony Mackie tv-sarjassa The Falcon and the Winter Soldier / Kuva: Chuck Zlotnick © Marvel Studios 2021

12.04.2024 15:00 Muropaketin toimitus

Anthony Mackien tähdittämä Captain America: Brave New World saa ensi-iltansa helmikuussa 2025.

Entertainment Weekly on julkaissut ensimmäiset kuvat ensi vuoden helmikuussa julkaistavasta Marvel Studios -seikkailusta Captain America: Brave New World. Haastattelussa pääosaa esittävä Anthony Mackie selittää, että elokuva asettelee Marvel-elokuvauniversumin pelinappuloita nyt uuteen asentoon.

“Tämä elokuva on selkeästi uusi aloitus, asioiden nollaus. Se todellakin määrittelee uudelleen sen, mitä tämä universumi on ja mitä se tulee olemaan tulevaisuudessa. Mielestäni näiden elokuvien myötä teemme uuden, selkeän brändäyksen siitä, mihin Marvel on menossa, samaan tapaan kuin mitä tehtiin Captain America: The Winter Soldier -elokuvan myötä”, Mackie selittää.

Captain America: Brave New Worldin näyttelijäkaartiin kuuluvat myös muun muassa Harrison Ford, Rosa Salazar, Danny Ramirez, Carl Lumbly, Tim Blake Nelson, Shira Haas ja Liv Tyler.

Julius Onahin ohjaama Captain America: Brave New World saapuu elokuvateattereihin näillä näkymin helmikuussa 2025. Sitä ennen Marvelilta on tulossa heinäkuussa ensi-iltansa saava Deadpool & Wolverine.