Uusimmat

Uuden Downton Abbey -elokuvan voi katsoa kotona tästä päivästä lähtien – ja sarjakin löytyy nyt useammasta suoratoistopalvelusta

05.09.2022 09:58 Muropaketin toimitus

Downton Abbey: Uusi aikakausi

Toukokuussa elokuvateattereihin saapuneen Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuvan voi katsoa kotona tästä päivästä lähtien

Simo Curtisin ohjaamassa ja Julian Fellowesin käsikirjoittamassa Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuvassa (Downton Abbey: A New Era) ”tutut hahmot lähtevät loisteliaalle matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään leskikreivittären perimän kartanon arvoitusta”.

Näyttelijäkaarti koostuu pitkälti sarjan tähdistä.

Elokuvassa ovat mukana Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Tuppence Middleton, Lesley Nicol, Maggie Smith, Imelda Staunton, Penelope Wilton, Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï.

Downton Abbey: Uusi aikakausi on tästä päivästä lähtien saatavilla digitaalisena myyntiversiona noin 15 euron hintalapulla. Vuokraversio seuraa perässä kahden viikon päästä, 19. syyskuuta, ja samana päivänä ilmestyvät myös fyysiset tallenteet.

Vuoden 2019 ensimmäinen Downton Abbey -elokuva löytyy tällä hetkellä vain vuokra- ja myyntiversioina, mutta televisiosarjan voi katsoa tällä hetkellä jopa neljästä eri kuukausimaksullisesta suoratoistopalvelusta: Netflix, Prime Video, HBO Max ja C More.