Uusimmat

Uudesta Babylon 5 -elokuvasta paljastettiin ensimmäinen kuva, näyttelijät ja julkaisuajankohta

15.05.2023 08:20 Muropaketin toimitus

Uusi Babylon 5 -elokuva nähdään jo tänä kesänä.

Babylon 5 -sarjan luoja J. Michael Straczynski kertoi reilu viikko sitten, että luvassa on uusi Babylon 5 -elokuva. Nyt leffan nimi ja näyttelijät ovat selvillä, kuten myös julkaisuajankohta. Tarjolla on myös ensimmäinen promokuva.

Babylon 5: The Road Home -nimellä tunnettu animaatioelokuva jatkaa 1990-luvulla alkanutta tieteistarinaa. Leffan synopsis kertoo alkuperäiskielellä seuraavaa:

“Travel across the galaxy with John Sheridan as he unexpectedly finds himself transported through multiple timelines and alternate realities in a quest to find his way back home. Along the way he reunites with some familiar faces, while discovering cosmic new revelations about the history, purpose, and meaning of the Universe.”

Ääninäyttelijöinä elokuvassa toimivat vanhat tutut Bruce Boxleitner, Claudia Christian, Peter Jurasik, Bill Mumy, Tracy Scoggins ja Patricia Tallman. Mukana ovat myös muun muassa Paul Guyet, Anthony Hansen, Mara Junot, Phil LaMarr, Piotr Michael, Andrew Morgado ja Rebecca Riedy.

Straczynski toimii leffan käsikirjoittajana ja vastaavana tuottajana. Ohjaaja on muun muassa Batman and Superman: Battle of the Super Sonsista tuttu Matt Peters.

Alkuperäistä Babylon 5 -sarjaa tehtiin 110 jakson ja viiden tuotantokauden verran vuosina 1993-1998. Babylon 5 -tv-elokuvia tehtiin puolestaan seitsemän. Alkuperäissarjaa ei tällä hetkellä löydy mistään suoratoistopalvelusta.

Babylon 5: The Road Home saa ensi-iltansa tulevana kesänä, mutta tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Babylon 5: The Road Home

Muropaketin uusimmat