Uusimmat

Uudesta Taru sormusten herrasta -elokuvasta tulee maistiaisia kesäkuussa – Peter Jacksonkin on innoissaan

02.05.2023 11:34 Muropaketin toimitus

Warner Bros. on tekemässä uusia ison budjetin Taru sormusten herrasta -elokuvia, mutta ennen niitä julkaisuputkessa on pari vuotta sitten paljastettu animaatioseikkailu The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, joka sijoittuu aikaan 183 vuotta ennen Kahden tornin tapahtumia.

Kenji Kamiyaman ohjaama The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim julkaistaan 12. huhtikuuta 2024 laajempaan levitykseen, mutta elokuvasta on luvassa maistiaisia jo alkavana kesänä.

Tuottaja Jason DeMarco on vahvistanut Twitterissä, että The War of the Rohirrinista esitetään ennakkomaistiaisia kesäkuussa Ranskassa järjestettävillä Annecyn elokuvajuhlilla. Vielä ei ole tiedossa, saadaanko samat materiaalit virallisesti myös nettiin, mutta on perusteltua odottaa ainakin trailerin ilmestyvän vielä kesän aikana.

Peter Jacksonin elokuvatrilogiasta tuttu Miranda Otto palaa The War of the Rohirrimissa esittämään Éowynia. Elokuvan muita ääninäyttelijöitä ovat Brian Cox, Faia Wise, Luke Pasqualino, Laurence Unbong ja Shaun Dooley.

Jackson ilmoitti jo tuoreeltaan olevansa uudesta animaatiosta innoissaan ja kiirehtivänsä katsomaan sen ensimmäisten joukossa elokuvateatterissa.

Taru sormusten herrasta