Uusimmat

Uudet sarjat ja elokuvat Netflixissä toukokuussa 2020: Odotettu scifi-sarja alkaa, tarina vaihtoehtoisesta Hollywoodista, huippunäyttelijöiden komediasarja..

29.04.2020 12:01 Muropaketin toimitus

Toukokuussa Netflixissä muun muassa alkaa kauan odotettu Snowpiercer-sarja. Uutuutena tulossa on lisäksi vaihtoehtoiseen Hollywoodiin sijoittuva minisarja sekä Steve Carellin tähdittämä komediasarja Space Force.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat:

Melkein onnellinen (Casi feliz), kausi 1 – 1. toukokuuta
Sebastián on radio-ohjelman juontaja ja pikkujulkkis, joka etsii paikkaansa maailmassa. Hänen elämäänsä kuuluu myös ex-vaimo (jota hän yhä rakastaa) ja kaksi lasta.

Matka yöhön (Into the Night), kausi 1 – 1. toukokuuta
Kaapatun yölennon matkustajat ja miehistö yrittävät päihittää auringonnousun salaperäisen kosmisen ilmiön tuhotessa maailmaa.

Hollywood, minisarja – 1. toukokuuta
Ryan Murphyn ja Ian Brennanin luoma minisarja Hollywood seuraa joukkoa aloittelevia näyttelijöitä ja elokuvantekijöitä maailmansodan jälkeisessa Hollywoodissa.

Dead to Me, kausi 2 – 8. toukokuuta
Ensimmäisen kauden verisen paljastuksen jälkeen Jen ja Judy taistelevat pitääkseen synkän salaisuuden piilossa. Panokset nousevat yllättävän vierailijan saapuessa kaupunkiin Christina Applegaten tähdittämässä draamakomediasarjassa.

The Eddy, kausi 1 – 8. toukokuuta
Pariisilaisen jazz-klubin omistaja sekaantuu vaarallisten rikollisten asioihin yrittäessään suojella liiketoimintaansa, bändiään ja teini-ikäistä tytärtään. Ranskalaisen draamasarjan keskeisiä rooleja esittävät André Holland, Joanna Kulig ja Amandla Stenberg.

Valeria, kausi 1 – 8. toukokuuta
Elisabet Benaventin romaaneihin perustuvassa espanjalaissarjassa luovuusongelmista ja aviokriisistä kärsivä kirjailija saa tukea kolmelta ystävältään, jotka myös etsivät itseään.

Tumpelo taikuri (Chichipatos), kausi 1 – 15. toukokuuta
Juhliin palkattu taikuri joutuu pinteeseen, kun hän loihtii esityksessään napamiehen kadoksiin – eikä saakaan enää taiottua tätä takaisin.

White Lines, kausi 1 – 15. toukokuuta
Manchesterissa asuva Zoe Walker hylkää rauhallisen elämänsä tutkiakseen veljensä katoamista Ibizalla, jossa hän päätyy pian paheiden ja vaarojen tielle.

Petoksen hinta (Dérapages), kausi 1 – 15. toukokuuta
Työtön 57-vuotias Alain Delambre kiinnostuu houkuttelevasta työpaikasta. Asiat alkavat käydä inhottaviksi, kun hän huomaa joutuneensa bisneskieroilujen pelinappulaksi.

Suuri kukkakisa (The Big Flower Fight), kausi 1 – 18. toukokuuta
Tässä kilpailussa floristit, kuvanveistäjät ja puutarhasuunnittelijat koettelevat taitojaan luodakseen upeita kukka-asetelmia.

Sweet Magnolias, kausi 1 – 19. toukokuuta
Maddie Townsendilla on paljon kestettävää, kuten kolme lasta, pettävä aviomies ja yllättävä kilpakosija, joka saa paikallisten kielenkannat kalkattamaan.

Control Z, kausi 1 – 22. toukokuuta
Sosiaalisesti eristäytynyt mutta tarkkaavainen Sofia yrittää selvittää, kuka on hakkeri, joka paljastelee oppilaiden salaisuuksia koko koululle meksikolaisessa teinisarjassa.

Space Force, kausi 1 – 29. toukokuuta
Neljän tähden kenraali käy pitkin hampain yhteistyöhön omalaatuisen tiedemiehen kanssa. Heidän tehtävänsä on saada nousuun USA:n armeijan uusi haara, avaruusvoimat. Pääosissa nähdään Steve Carell ja John Malkovich.

Blood & Water, kausi 1 – tulossa toukokuussa
16-vuotias tyttö hankkii itselleen siirron lukioon, missä hän epäilee 17 vuotta sitten vauvana siepatun siskonsa opiskelevan.

Snowpiercer, kausi 1 – Tulossa toukokuussa
Viikottain julkaistava Snowpiercer pohjautuu Jacques Lobin ja Jean-Marc Rochetten sarjakuvaan ja Bong Joon-hon vuonna 2013 tekemään samannimiseen elokuvaan. Maailmanlopun jälkeen jäistä maailmaa kiertävässä junassa elävästä yhteiskunnasta ja sen keskinäisistä ristiriidoista kertovan sarjan keskeisiä rooleja näyttelevät Jennifer Connelly ja Daveed Diggs. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ja Jaylin Fletcher. Sarjan showrunnerina toimii Graeme Manson.

Tulossa myös:

Uraäidit (Workin’ Moms), kausi 4 – 6. toukokuuta
Unelmien näköalaravintolat (Restaurants on the Edge), kausi 2 – 8. toukokuuta
Rust Valleyn autovelhot (Rust Valley Restorers), kausi 2 – 8. toukokuuta
Magic for Humans, kausi 3 – 15. toukokuuta
La reina de Indias y el conquistador, kausi 1 – 16. toukokuuta
Selling Sunset, kausi 2 – 22. toukokuuta
Trailer Park Boys: The Animated Series, kausi 2 – 22. toukokuuta
Dynasty, kausi 3 – 23. toukokuuta

Toukokuun elokuvat Netflixissä:

Time Freak – 1. toukokuuta
Tyttöystävänsä hylkäämä teini-ikäinen fyysikkonero palaa ajassa taaksepäin korjaamaan parisuhdettaan – yksi virhe kerrallaan. Romanttisen komedian pääosissa nähdään Asa Butterfield, Sophie Turner ja Skyler Gisondo.

Tietäisitpä vain (The Half Of It) – 1. toukokuuta
Fiksu mutta rahaton teini Ellie suostuu kirjoittamaan rakkauskirjeen urheilijapojalle, mutta ei arvaa ystävystyvänsä tähän – eikä ihastuvansa pojan sydänkäpyseen.

Valtaus (Furie) – 1. toukokuuta
Kun perhe palaa lomalta, ovat heitä vastassa talonvaltaajat, joiden häätämisestä seuraa kauhistuttava konflikti. Ranskalainen psykologinen trilleri.

All Day and a Night – 1. toukokuuta
Elinkautista istuva nuorukainen muistelee niitä ihmisiä ja olosuhteita, jotka lopulta johtivat hänet rikoksen polulle.

Mrs. Serial Killer – 1. toukokuuta
Intialaisessa jännärissä lääkäri vangitaan epäiltynä järkyttävistä murhista, joten hänen uskollinen vaimonsa aikoo tehdä jäljittelyrikoksen todistaakseen miehensä syyttömyyden.

18 lahjaa (18 regali) – 8. toukokuuta
Italialaisessa draamaelokuvassa terminaalivaiheen syöpää sairastava, raskaana oleva äiti jättää syntymättömälle tyttärelleen 18 koskettavaa syntymäpäivälahjaa, jotka tämä tulee saamaan vuosittain.

Se toinen Missy (The Wrong Missy) – 13. toukokuuta
Tim luukee kutsuneensa unelmiensa naisen mukaan Havaijille, mutta käykin niin, että hän on vahingossa tekstannut eräälle toiselle, aivan painajaismaiselle tyypille. Romanttisen komedian pääosissa nähdään David Spade ja Lauren Lapkus.

Rakastan sinua, hölmö (Te quiero, imbécil) – 15. toukokuuta
Espanjalaisessa romanttisessa komediassa tyttöystävänsä jättämä Marcos yrittää muuttaa itseään modernimmaksi apunaan lapsuudenystävä ja nettiguru.

The Lovebirds – 22. toukokuuta
Ohituskaistaa kohti eroa kiitävä pari törmää päistikkaa murhaan ja päätyy villiin ajojahtiin löytääkseen tappajan ja todistaakseen siten syyttömyytensä. Toimintakomedian pääosia esittävät Issa Rae ja Kumail Nanjiani.

Tulossa myös:
Focus – 1. toukokuuta
Hereditary – 1. toukokuuta
Head Full of Honey – 4. toukokuuta
Superfly – 10. toukokuuta
Show Dogs – 17. toukokuuta
Monty Python’s The Meaning of Life – 22. toukokuuta
Hulk – 22. toukokuuta
The Five-Year Engagement – 22. toukokuuta
Johnny English Strikes Again – 25. toukokuuta
E.T. the Extra-Terrestrial – 22. toukokuuta
8 Mile – 22. toukokuuta
Ted – 22. toukokuuta
I’m No Longer Here – 27. toukokuuta

Dokumentit:

Pelimiehet – 1. toukokuuta
Vangitseva dokumentti kertoo Ohion Steubenvillessä vuonna 2012 tapahtuneesta raiskauksesta. Keskiöön nousevat sosiaalinen media ja jalkapallokulttuuri high schooleissa.

Michelle Obama – Minun tarinani – 6. toukokuuta
Intiimi dokumentti kertoo USA:n entisen presidentin puolisosta Michelle Obamasta, hänen elämästään, toiveistaan ja yhteydestään ihmisiin Minun tarinani -kirjan kiertueella.

Hyvä trippi – Psykedeelisiä seikkailuita (Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics) – 11. toukokuuta
Dokumentissa julkkikset jakavat hauskoja ja tajunnanräjäyttäviä tarinoita hallusinogeenien käytön huippuhetkistä ja aallonpohjista muun muassa animaatioiden ja esitysten keinoin.

Median tuomitsemat (Trial By Media), kausi 1 – 11. toukokuuta
Rikosdokumenttisarjassa käsitellään kaikkien aikojen dramaattisimpia oikeudenkäyntejä ja tarkastellaan, kuinka media on vaikuttanut oikeuden päätöksiin.

Pope Francis: A Man of His Word – 18. toukokuuta
Dokumenttiohjaaja Wim Wenders matkustaa maailmalla paavi Franciscuksen kanssa.

Ben Platt Live From Radio City Music Hall – 20. toukokuuta
Näyttelijä ja laulaja Ben Plattin loppuunmyyty konsertti New Yorkin Radio City Music Hallista.

Historian pikakurssi (History 101), kausi 1- 22. toukokuuta
Infografiikka ja arkistotallenteet valottavat maailmaa muuttaneiden keksintöjen, tieteellisten läpimurtojen ja kansanliikkeiden historiaa sopivan pieninä annoksina.

Somebody Feed Phil, kausi 3 – 29. toukokuuta
Kaikki rakastavat Raymondia -sarjan luoja Phil Rosenthal kiertää maailmaa tutustuen paikalliseen keittiöön ja kulttuuriin muun muassa Bangkokissa, Lissabonissa ja Mexico Cityssä.

Komediaspesiaalit:

Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill – 5. toukokuuta
Patton Oswalt: I Love Everything: Collection – 19. toukokuuta
Hannah Gadsby: Douglas – 26. toukokuuta
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room – tulossa toukokuussa

Lapsille, koko perheelle ja anime:

Go! Go! Cory Carson: The Chrissy – 1. toukokuuta
Scissor Seven, kausi 2 – 7. toukokuuta
Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt – 8. toukokuuta
The Hollow, kausi 2 – 8. toukokuuta
True: Terrific Tales – 12. toukokuuta
She-Ra and the Princesses of Power, kausi 5 – 15. toukokuuta
Dorohedoro – 28. toukokuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.