Uusimmat

Varoitus: X-Menin mutantteja on turha odottaa Marvel Studiosin elokuviin vielä pariin vuoteen

21.03.2019 07:05 Muropaketin toimitus

X-Men-sarjakuvien filmatisointioikeudet palasivat tällä viikolla Foxin ja Disneyn välisten kauppojen myötä takaisin Marvelille.

Moni supersankarifani odottaa jo innoissaan eeppistä X-Men vs. Avengers -elokuvaa, mutta turhaan. The Hollywood Reporter on paneutunut tuoreessa artikkelissaan aiheeseen ja muistuttaa, ettei ainakaan ennen vuotta 2021 Marvel Cinematic Universen elokuvissa mutantteja luultavasti nähdä.

Mitään varsinaisen uutta tietoa ei THR:lla aiheesta ole – lehti on yksinkertaisesti tarkastellut Marvel Studiosin suunnitelmia ja laskenut yhteen yksi plus yksi. On toki mahdollista, että Marvelilla on ässä hihassa ja mutantteja nähdään jo aikaisemminkin, mutta todennäköistä on, että X-Men saapuu MCU:een vasta parin vuoden päästä, ellei vielä sitäkin myöhemmin.

Ja vielä on jäljellä kaksi ”vanhan koulukunnan” eli 20th Century Foxin mutanttileffaa ennen X-jengin uutta alkua.

Moneen kertaan lykätty ja testiyleisöjen ilmeisesti inhoama X-Men: Dark Phoenix saa ensi-iltansa kesäkuussa. Elokuulle lupailtu X-Men-spinoff The New Mutants on sen sijaan mitä ilmeisimmin siirtymässä valkokankaalta suoratoistopalvelujulkaisuksi. Asiasta tosin liikkuu vasta huhuja, eikä mitään ole virallisesti vahvistettu.