Uusimmat

Viggo Mortensen on valmis palaamaan Taru sormusten herrasta -rooliinsa yhdellä ehdolla

30.05.2024 17:00 Muropaketin toimitus
Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu (2003)

Kuva: © 2003 New Line Home Entertainment, Inc.

Andy Serkisin ohjaama uusi Taru sormusten herrasta -elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2026. Klonkun seikkailuista kertovan tarinan hahmoista tai näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta moni Tolkien-fani toivoo näkevänsä valkokankaalla muitakin vanhoja tuttuja.

Voisiko Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta -trilogiaa vuosina 2001-2003 tähdittänyt Viggo Mortensen palata vielä kaikkien vuosien jälkeen Aragornin rooliin?

Näyttelijä ei lähtökohtaisesti pidä ajatusta mahdottomana, mutta on tarkka siitä, että Aragornin paluu – nimenomaan hänen esittämänään – on tarinan kannalta perusteltua.

”En ihan täysin tiedä mikä elokuvan tarina on, en ole kuullut siitä. Varmaan kuulen sen ennen pitkää. Pidin Aragornin esittämisestä. Opin sen hahmon esittämisestä paljon. Olisin valmis palaamaan rooliin, jos olisin oikea valinta rooliin ikäni ja muiden asioiden puolesta. Tekisin sen vain jos juuri minä olisin oikea esittämään hahmoa. Muutenhan se olisi ihan pöhköä”, Mortensen totesi GQ-lehden haastattelussa.

Samassa haastattelussa Viggo Mortensen kertoi miten Agagornin ikoninen miekka päätyi hänen ohjaamaansa The Dead Don’t Hurt -elokuvaan.

Aragornin miekka näkyy Taru sormusten herrasta -tähden uudessa elokuvassa: ”Kysyin Peter Jacksonilta luvan siihen”

Taru sormusten herrasta -elokuvat löytyvät Maxista ja Prime Videosta.