Uusimmat

Vuoden 2023 paras supersankarileffa tulee suoratoistoon ensi viikolla – ”Niin hyvä että itkettää”

Kuva: Sony Pictures Animation © 2022 CTMG, Inc.

29.11.2023 08:00 Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy Vol. 3 oli kelpo viihdettä, mutta Spider-Man: Across the Spider-Verse pisti vielä paremmaksi audiovisuaalisella tykityksellään ja fanipalveluksia pursuavalla tarinallaan.

Viaplay on vahvistanut Spider-Man: Across the Spider-Versen saapuvan palveluun perjantaina 8. joulukuuta. Siihen asti elokuva on saatavilla Suomessa vain vuokra- ja myyntiversioina.

Across the Spider-Verseä odotellessa voi katsoa elokuvasarjan avausosan Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018), joka löytyy Viaplayn lisäksi myös Disney+:sta.

Muropaketin arviossa Miles Moralesin uusin seikkailu sai liki täydet tähdet ja kriitikon vallan herkistymään:

”Visuaalisesti Spider-Man: Across the Spider-Man on luultavasti paras animaatioelokuva koskaan ja vie kuvakerronnan jälleen kokonaan uusiin ulottuvuuksiin. Mainospuheiden mukaan elokuvaa on tehnyt suurin animaatiotiimi koskaan lajityypin historiassa, mikä on helppo uskoa. Edeltäjänsä lailla tekijät yhdistelevät useita eri piirrostyylejä, taidelajeja ja teknisiä kikkoja, joiden avulla melkein yksikään kohtaus ei ole toisensa näköinen. Silti lopputulos tuntuu yhtenäiseltä, sarjakuville äärimmäisen uskolliselta ja on visuaalisesti suorastaan lumoavan kaunista katsottavaa.”

Arvostelu | Viiden tähden Spider-Man: Across the Spider-Verse saa yleisön itkemään ilosta

Alla Spider-Man: Across the Spider-Versen traileri ja ensimmäiset 10 minuuttia elokuvan alusta.