Uusimmat

X-Men 3:n mutantti haluttiin Deadpool & Wolverineen – näyttelijä kieltäytyi liian hankalan puvun takia

Kuva: © MARVEL

07.03.2024 12:34 Muropaketin toimitus

Kolmas Deadpool-elokuva tulee olemaan ennakkohuhujen mukaan täynnä X-Men-elokuvista tuttuja vieraita, mutta nyt on varmistunut yksi mutantti, jota ei valkokankaalla nähdä.

Brittinäyttelijä Vinnie Jones piipahti mutanttijengin harmina vuoden 2006 X-Men: Viimeinen kohtaaminen -elokuvassa (X-Men: The Last Stand), mutta on sen koommin pysynyt poissa kuvioista.

Eikä Jonesin esittämää väkivahvaa Juggernautia nähdä myöskään Deadpool & Wolverinessa ensi kesänä, vaikka Marvel Studios pyysi näyttelijää palaamaan rooliinsa.

”Minua pyydettiin uuteen Deadpooliin. Juttelin ohjaajan kanssa ja sanoin, että sen puvun pukeminen on melkoista draamaa henkisesti ja fyysisesti. Se on henkisesti iso taakka, koska siinä asussa ei voi tehdä mitään koko päivänä ja juodakin voi vain pillillä. Emme siis saaneet sopimusta aikaiseksi Deadpool & Wolverinesta”, Jones paljasti taannoin Yahoo UK:n haastattelussa.

Vinnie Jonesin ikimuistoisin kohtaus – hyvässä ja pahassa – oli X-Men: Viimeisessä kohtaamisessa ”I’m The Juggernaut, Bitch!” -repliikki, joka kierrätti kuuluisaa nettimeemiä.

Tiedossa ei ole, millaiseen kohtaukseen Juggernautia ohjaaja Shawn Levy kaavaili, mutta kenties asia selviää Deadpool & Wolverinen pressikiertueen myötä kesällä.