Uusimmat

Yli 30 000 dollaria maksanut seksikohtaus leikattiin pian Suomeen saapuvasta elokuvasta kokonaan HBO Max -sarjan takia

05.10.2022 08:57 Muropaketin toimitus

Bros

Kahden miehen romanssista kertova Bros saapuu Suomen elokuvateattereihin marraskuussa, mutta Yhdysvalloissa elokuva on jo saanut ensi-iltansa.

Nicholas Stollerin ohjaama Bros on saanut Yhdysvalloissa kehuja kriitikoilta, mutta katsojia sille kertyi ensi-iltaviikonloppuna kehnosti. 22 miljoonan dollarin budjetilla tehty elokuva keräsi ensimmäisinä päivinään vain viiden miljoonan dollarin potin.

Ironista tilanteessa on, että Brosia tehdessä pistettiin – kuten jenkkielokuville usein ominaista on – rahaa kohtauksiin, joita ei valkokankaalla lopulta edes nähty: ohjaaja Nicholas Stoller, joka myös esittää toista Brosin pääosaa, kertoi Entertainment Weeklyn haastattelussa 30 000 dollaria maksaneesta propista, jota olisi käytetty peppuseksikohtauksen toteuttamiseen.

Lopulta koko kielenkäyttöön keskittynyt kohtaus kuitenkin jätettiin pois valmiista elokuvasta ja sen valmisteluun käytetyt rahat menivät kankkulan kaivoon. Syyksi ratkaisuun on kerrottu HBO Maxista tutun The White Lotus -sarjan kuuluisa jakso, jossa harrastettiin vastaavia lemmenleikkejä.

Bros saa ensi-iltansa Suomessa 4. marraskuuta.

Muropaketin uusimmat