Uusimmat

Zack Snyder kommentoi vihdoinkin Barbie-elokuvan Snyder Cut -vitsiä: “Minua varoitettiin siitä”

Kuva: © Clay Enos / Netflix 2023

06.12.2023 16:00 Muropaketin toimitus

Zack Snyderin Justice League päätyi vitsiksi Greta Gerwigin Barbie-elokuvaan.

Vuoden 2023 hittielokuva Barbie yllätti Zack Snyder -fanit tarjoamalla katsojille tämän Justice League -elokuvaan liittyvän vitsin. Vitsissä viitattiin fanikampanjaan, minkä avulla saatiin julkaistua Snyder Cutinakin tunnettu versio Justice League -elokuvasta.

Snyder paljastaa Men’s Healthin haastattelussa, ettei Barbiessa nähtävä vitsi tullut hänelle yllätyksenä – Warner Bros. varoitti häntä ja hänen tuottajavaimoaan Deborah Snyderiä siitä etukäteen. Itse hän pitää elokuvaa ja siinä nähtävää vitsiä hauskoina.

“Mielestäni Barbie oli mahtava, ja myös vitsi on aika hyvä… Sanoin silloin Debbielle, että pitää ottaa hetkinen ja oikeasti miettiä sitä, kuinka saumattomasti oma nimi on liitetty johonkin noin isoon populaarikulttuurin ilmiöön, niin että se voi toimia vitsinä Barbie-elokuvassa. Se on aika hurjaa. Pitää ottaa askel taaksepäin ja ihmetellä, että mitä me oikein teimme, mitä tapahtui, kuinka siitä kaikesta tuli näin isoa”, Snyder kommentoi.

Barbie julkaistaan suoratoistossa HBO Maxissa 15. joulukuuta. Snyderin seuraava elokuva, Netflixissä julkaistavan Rebel Moon -elokuvan ensimmäinen osa on tulossa nähtäväksi 22. joulukuuta.