Uusimmat

Zack Snyder paljasti yhden elokuvansa, johon ohjaaja ei ole täysin tyytyväinen

Zack Snyder / Kuva: Clay Enos/Netflix © 2023

16.04.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Zack Snyder on tehnyt uusia versioita useista elokuvistaan.

Monesta Zack Snyderin ohjaamasta elokuvasta on olemassa useita versioita. Kuuluisin esimerkki on tietenkin Justice League, mutta myös Netflixin julkaisemista Rebel Moon -elokuvista on tulossa jatkossa pidennetyt, aikuisemmille katsojille suunnatut versiot.

Empiren haastattelussa Snyder kertoo, että yhden elokuvansa pariin hän haluaisi palata vielä uudestaan – huolimatta siitä, että elokuvasta on julkaistu myös pidennetty versio.

Kyseessä on vuonna 2011 julkaistu Sucker Punch, jonka pääosissa nähtiin muun muassa Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish ja Jena Malone.

“Ainoa elokuvani, jota haluaisin muuttaa isommin on Sucker Punch, koska en koskaan todella saanut sitä kunnolla valmiiksi. Edes ohjaajan versio ei ole varsinaisesti se oikea versio. Todellisuudessa se on vain pidennetty versio. Jos saisin mahdollisuuden, fiksaisin sen elokuvan”, Snyder kommentoi.

Sucker Punch löytyy tällä hetkellä suoratoistossa HBO Maxista ja Viaplaysta. Rebel Moon – Part 2: The Scargiver julkaistaan Netflixissä tämän viikon perjantaina.