Uusimmat

Fast & Furious 8:n ohjaajaehdokkaat julki – Vin Dieselin suosikki ei mukana

06.10.2015 08:15 Tatu Junni

Keväällä 2017 ensi-iltansa saavalle Fast & Furious 8:lle on etsitty ohjaajaa jo jonkin aikaa. Nyt ehdokkaat on paljastettu.

Variety-lehden mukaan ehdokkaat ovat

F. Gray Gray (Straight Outta Compton)
Louis Leterrier (Now You See Me)
Will Eubank (The Signal)
Adam Wingard (You’re Next)

Hieman yllättäen mukana ei ole Rob Cohenia, jonka Vin Diesel on nimennyt omaksi suosikkiehdokkaakseen.

Cohen ohjasi ensimmäisen Fast & Furiousin vuonna 2001 ja olisi sen takia Dieselin mukaan luonteva mies seuraavankin elokuvan ohjaajaksi.

”Uskon että Rob osaisi käynnistää elokuvasarjan hienosti uudelleen, palaten siihen mistä kaikki sai alkunsa… kilpa-ajoista. Hän osaisi myös käsitellä Brian O’Connorin [edesmenneen Paul Walkerin hahmo] tilanteen kunnioituksella, sillä hän ja David Ayer loivat tuon rakastetun hahmon alkujaankin. Loppujen lopuksi me kaikki haluamme tehdä parhaan mahdollisen leffan, joka kunnioittaa luomustamme ja sitä mitä fanit rakastavat”, Vin Diesel ilmoitti hiljattain.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat