Uusimmat

Guardians of the Galaxy -tähti Vin Diesel esittää pian toistakin Marvel-hahmoa?

12.10.2015 13:00 Tatu Junni

Jo ennen kuin Vin Diesel kiinnitettiin Guardians of the Galaxyn (2014) Grootin rooliin, huhuttiin miehen olevan ehdolla Ihmenelos-sarjakuvista aikoinaan tutuksi tulleen Black Boltin näyttelijäksi.

Nyt huhut Epäinhimillisten johtajan esittämisestä ovat taas nostaneet päätään.

io9-sivuston haastattelussa Vin Diesel totesi yhteistyön Marvelin kanssa sujuneen niin hyvin, että molemmat osapuolet ovat mielissään tilanteesta. Tämän myötä tulevaisuus voi tuoda muassaan vaikka mitä.

”Olemme kuulleet paljon puhetta siitä, miten Marvel haluaisi minun esittävän hahmoa, jolla ei ole minun ääntäni. Tässä tilanteessa ääneni olisi Grootilla ja fyysinen läsnäoloni toisen hahmon käytössä”, Diesel vihjaili.

Black Bolt eli Musta salama on Stan Leen ja Jack Kirbyn luoma kosminen Marvel-hahmo, joka ei puhu mitään. Syy on yksinkertainen: miehen pienikin kuiskaus tekee vuorista soraa, ja näin ollen hän joutuu elämään jatkuvassa mykkäkoulussa.

Mustan Salaman johtamat Epäinhimilliset ovat jo vahvasti läsnä ABC-kanavan Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjassa. Inhumans-elokuva on puolestaan saapumassa teattereihin vuonna 2019, joskin tuoreiden huhujen mukaan aikaisemmin ilmoitettu aikataulu saattaa mennä vielä uusiksi. New Yorkin Comic-Conin aikana liikkuneet väitteet koko elokuvan hyllyttämisestä on jo ehditty torpata.

Vin Dieselin seuraava elokuva on joulukuussa ilmestyvä The Last Witch Hunter. Grootin rooliin mies palaa keväällä 2017 ilmestyvän Guardians of the Galaxy Vol 2:n myötä.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat