Uusimmat

Guardians of the Galaxy -ohjaaja antoi mielenkiintoisen vihjeen seuraavasta elokuvasta – Tutun hahmon menneisyys nostetaan valokeilaan

09.04.2020 20:01 Muropaketin toimitus

Ohjaaja James Gunnin mukaan Rocket Raccoon nousee keskeisempään rooliin kolmannessa Guardians of the Galaxyssa.

Kaksi ensimmäistä ohjannut James Gunn palaa Guardians of the Galaxy -elokuvien pariin jälleen kolmannessa elokuvassa. Vaikka kaikki Guardians-elokuvien hahmot ovat olleet mielenkiintoisia, aiemmat elokuvat ovat keskittyneet pääasiassa Chris Prattin esittämään Star-Lordiin ja Zoe Saldanan Gamoraan.

Nyt Gunn kuitenkin vihjaa, että kolmannessa elokuvassa valokeilaan olisikin nousemassa Bradley Cooperin äänellä kiukutteleva Rocket Raccoon.

“Sanoisin että Rocketilla on iso rooli siinä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, ja hyvin moni asia (kuten arvet hänen selässään) pohjustaa sitä, mitä olen suunnitellut Rocketille alusta asti”, Gunn selittää.

Guardians of the Galaxy 3:lla ei ole vielä määrättyä julkaisupäivää. Gunnilla on parhaillaan jälkituotannossa elokuva The Suicide Squad, joka näillä näkymin julkaistaan 6. elokuuta 2021. Oletettua on, että hän hyppää Guardiansin pariin heti sen jälkeen.