Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Jim Carreyn tähdittämä Kidding jatkuu, rikossarja Zero Zero Zero alkaa…

10.02.2020 21:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicissa jatkuu Jim Carreyn tähdittämä draamakomediasarja Kidding, toimintasarja Strike Back sekä Elena Ferranten kirjoihin pohjautuva My Brilliant Friend. Uutena alkaa Andrea Riseborough’n ja Gabriel Byrnen tähdittämä rikossarja Zero Zero Zero.

Viikon 7 uutuudet HBO Nordicilla:

Kidding, kausi 2 – 10. helmikuuta alkaen
Jim Carrey palaa uudelleen Golden Globe -ehdokkuuden saaneeseen rooliinsa suosittuna lastenohjelman juontaja Jeff Picklesinä, jonka elämä on romahtamassa hänen ympärilleen. Toisella kaudella Jeff tajuaa, että jos hän voi valehdella ensimmäistä kertaa elämässään, hän saa kaiken mitä hän on koskaan halunnut. Vierailevana tähtenä tulevalla kaudella nähdään pop-tähti Ariana Grande.

My Brilliant Friend: The Story Of A New Name, kausi 2 – 11. helmikuuta alkaen
Uusi kausi alkaa suoraan siitä, mihin ensimmäisellä kaudella jäätiin Lilan ja Elenan ollessa 16-vuotiaita. Lila on juuri mennyt naimisiin ja uskoo menettäneen oman identiteettinsä otettuaan aviomiehensä nimen. Elena on malliopiskelija, mutta Lilan häissä hän tajusi, ettei hän ole onnellinen naapurustossaan tai sen ulkopuolella. ”Uuden nimen tarina” perustuu Elena Ferranten suositun neliosaisen Napoli-kirjasarjan toiseen romaaniin. Sarjan jaksot esitetään kahden jakson erissä maanantain ja tiistain välisenä yönä keskiyön molemmin puolin.

Ali & Cavett: The Tale Of The Tapes – 12. helmikuuta
Dokumentti tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen nyrkkeilylegenda Muhammad Aliin kronikoimalla hänen elämänsä ja uransa tv-isäntä Dick Cavettin kanssa syntyneen yhteyden kautta. Ali esiintyi kolminkertaisen Emmy-voittaja Cavettin myöhäisillan keskusteluohjelmassa neljätoista kertaa. Tämä epätodennäköinen duo tuli tunnetuksi provosoivista keskusteluista, minkä myötä heidän ystävyytensä kesti yli 50 vuoden ajan. Dokumentissa keskitytään Alin nousukauteen 60-luvun puolivälissä ja kuinka hän, ensimmäisenä nyrkkeilijänä, joka todella oli televisiokauden tuote, käytti mediavaikutustaan rodun oikeudenmukaisuuden puolestapuhujana. Dokumentin ovat kirjoittaneet yhdessä Dick Cavett ja ohjauksesta vastaava Robert S. Bader.

Zero Zero Zero, kausi 1 – 14. helmikuuta alkaen tuplajaksoin
Uutuussarja perustuu Roberto Savianon (Gomorrah) menestyskirjaan ja seuraa brutaalia kansainvälistä huumekauppaa sekä sen taloudellisia ja poliittisia vaikutuksia. Juonen ytimessä ovat perhedynamiikka, meksikolaiset kartellit, ’Ndrangheta (Calabrian mafian) ja korruptoituneet liikemiehet. Pääosissa nähdään Andrea Riseborough ja Gabriel Byrne. Tanskalaisohjaaja Janus Metz ohjaa kolme jaksoa. 8-osaisen draamasarjan kielinä kuullaan sekä englantia, espanjaa että italiaa. Sarjan jaksot esitetään kahden jakson erissä ja ne tulevat saataville perjantain myöhäisilloissa.

Strike Back, kausi 7 – 15. helmikuuta alkaen
Toimintasarjassa seurataan huippusalaisen terrorisminvastaisen Section 20 -järjestön hengenvaarallisia tehtäviä, jotka vievät heitä ympäri maapallon taistelemaan laajaa rikollis- ja terroristiverkostoa vastaan. Uudella kaudella sarjaan mukaan liittyvät Alec Secăreanu (God’s Own Country, Baptiste) ja Ivana Miličević (Banshee, Gotham).

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat