Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Mark Hamill ristiritarina, What We Do In The Shadows alkaa…

25.03.2019 18:03 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicilla jatkuu temppeliritareista kertova Knightfall, jonka toisella kaudella mukana nähdään Mark Hamill. Uutena sarjana alkaa kulttielokuvaan pohjautuva What We Do In The Shadows. Dokumenttiosastolla tulossa on elokuva Yhdysvaltojen stressaantuneesta kansakunnasta sekä Piilaakson massivisesta huijauksesta.

Viikon 13 uutuudet HBO Nordicilla:

Knightfall, kausi 2 – 26. maaliskuuta alkaen

Tom Cullenin (Downton Abbey, Gunpowder) tähdittämä sarja vie katsojat keskelle keskiajan mahtavien temppeliritarien poliittisia juonitteluja ja sodankäyntiä. Tulevalla kaudella mukaan liittyy Tähtien sota -tähti Mark Hamill, joka esittää Talus-nimistä ristiretkillä taisteluissa karaistunutta temppeliherraveteraania. Selviydyttyään 10-vuotisesta vankeudestaan Pyhässä maassa, hän palaa nyt kouluttamaan ja laittamaan uudet ritarit järjestykseen.

One Nation Under Stress – 26. maaliskuuta

Taudinvalvonta- ja ehkäisykeskusten järkyttävien raporttien mukaan elinajanodote Yhdysvalloissa laskee ensimmäistä kertaa yli sataan vuoteen. Tri Sanjay Gupta pyrkii selvittämään dokumentissaan mitä on tapahtumassa ja miksi. Samalla kun asiaa tutkitaan kansanterveydellisestä näkökulmasta, Gupta havaitsee, että alati stressaantuvamassa kansakunnassa on kasvanut epätoivosta kummunneiden itseaiheutettujen kuolemantapausten (huumeiden yliannostukset, maksasairaudet ja itsemurhat) epidemia. Dokumentin on ohjannut Marc Levin.

What We Do In The Shadows, kausi 1 – 28. maaliskuuta alkaen

Uudessa komediasarjassa seurataan dokumentinomaisesti vuosisatojen ajan neljän yhdessä ”eläneen” vampyyrin päivittäistä, tai paremminkin yöllistä elämää New Yorkin Staten Island -kaupunginosassa. Vampyyrien mukava elämä saa käänteen, kun heidän pimeyden valtias ja johtaja saapuu yllättäen vierailulle muistuttamaan yli sata vuotta sitten annetusta alkuperäisestä tehtävästä: uuden maailman täydellisestä herruudesta. Mutta mikä olisi paras tapa toteuttaa tehtävä? Tosi-tv-dokumenttiryhmä seuraa vampyyreitä heidän yrittäessään vastata toimeksiantoon. Sarja perustuu Taika Waititin ja Jemaine Clementin samannimiseen elokuvaan.

Gomorrah, kausi 4 – 30. maaliskuuta alkaen

Roberto Savianon menestyskirjaan perustuva italialainen menestysdraamasarja vie katsojat keskelle Napolin armotonta mafiamaailmaa, jossa ulkoiset ja sisäiset voimat jatkavat taisteluaan. Järkyttävän 3. kauden päätösjakson jälkeen Gennyn ja Patrizian on luotava uusi vallan tasapaino sillä välin, kun Enzo ja Valerio vahvistavat asemansa oman jengin johtajina. Uudet uhat ja häikäilemättömät vihamiehet vaanivat kaikkialla.

Inventor: Out For Blood In Silicon Valley – 31. maaliskuuta

Vuonna 2004 Elizabeth Holmes päätti jättää opinnot Stanfordissa ja perustaa yrityksen, jonka oli tarkoitus mullistaa terveydenhuolto. Vuonna 2014 Theranosin markkina-arvo oli 9 miljardia dollaria ja “uudeksi Steve Jobsiksi” kutsuttu Holmes omalla työllään rikastunut nuorin naispuolinen miljonääri maailmassa. Kaksi vuotta myöhemmin Yhdysvaltain arvopaperimarkkinoita valvova elin kutsui Theranosta “massiiviseksi petokseksi” ja Holmesin yrityksestä tuli arvoton. Oscar-palkitun Alex Gibneyn ohjaama dokumentti paljastaa, mitä tapahtui, ja tutkii petoksen psykologiaa.

Kaikki viikon 13 ensi-illat HBO Nordicilla:

Maanantaina 25.3.:
Billions, 4. kausi, 2. jakso
Real Time with Bill Maher, 17. kausi, 9. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua
The Case Against Adnan Syed, 1. kausi, 3. jakso

Tiistaina 26.3.:
Knightfall, 2. kausi, 1. jakso – UUSI KAUSI
Supergirl, 4. kausi, 16. jakso
HBO-dokumentti One Nation Under Stress
Huom! Last Week Tonight with John Oliver viikon tauolla

Keskiviikkona 27.3.:
Roswell, New Mexico, 1. kausi, 10. jakso

Torstaina 28.3.:
What We Do in the Shadows, 1. kausi, 1. jakso – UUSI SARJA
Pretty Little Liars: The Perfectionists, 1. kausi, 2. jakso
The Act, 1. kausi, 3. jakso
The Good Fight, 3. kausi, 3. jakso
The Magicians, 4. kausi, 10. jakso
Huom! Easy Living, kaudet 1-3 poistuvat palvelusta

Perjantaina 29.3.:
Legacies, 1. kausi, 16. jakso – kauden päätösjakso
Better Things, 3. kausi, 5. jakso
A.P. Bio, 2. kausi, 4. jakso
Purosalon poppoo (Craig of the Creek), 1. kausi, jaksot 21-30 – Toonix

Lauantaina 30.3.:
Gomorrah, 4. kausi, jaksot 1-2
Strike Back: Revolution, 10. jakso – kauden päätösjakso
Huom! The Path, kaudet 1-3 poistuvat palvelusta

Sunnuntaina 31.3.:
SMILF, 2. kausi, 10. jakso – kauden päätösjakso
Black Monday, 1. kausi, 10. jakso – kauden päätösjakso
HBO-dokumentti The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat