Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Uusi true crime -dokkari, The Good Fight jatkuu kolmannen kauden myötä

11.03.2019 17:59 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicilla alkaa true crime -dokumenttisarja The Case Against Adnan Syed. Brittisarja No Offense ja Christine Baranskin tähdittämä The Good Fight pyörähtävät puolestaan kolmansille tuotantokausilleen.

Viikon 11 uutuudet HBO Nordicilla:

The Case Against Adnan Syed, kausi 1 – 11. maaliskuuta alkaen

Suositun Serial-podcastin myötä maailmanlaajuiseen tietoisuuteen noussut The Case Against Adnan Syed tarjoaa nyt ensi-iltaan tulevassa true crime -dokumenttisarjassa katsauksen Hae Min Leen murhaan 1999 ja siitä tuomion saaneeseen Adnan Syediin. Dokumentissa tarkastellaan Haen ja Adnanin lukiosta syntynyttä suhdetta, silloisesta poliisitutkimuksesta ja oikeudenkäynnistä aina tähän päivään asti, kun 18 vuotta vankilassa istuneen Adnanin juttu otetaan uudestaan oikeuden käsittelyyn. Ohjaaja Amy Berg on seurannut tiiviisti Adnanin, hänen perheensä ja lakimiestensä pyrkimyksiä saada oikeutta tapaukselle, jonka lopputulos on vielä avoin – ja johon dokumenttisarjassa tehdyt tutkimukset saattavat vaikuttaa.

No Offense, kausi 3 – 13. maaliskuuta

Sarja seuraa Manchesterin väärällä puolella sijaitsevaa, rapistuvaa poliisiasemaa ja sen etulinjassa työskenteleviä poliiseja. Huumelabrat, tuhopolttajat, uusnatsit ja pahamaineiset murhaajat ovat arkea tälle tiiviille ryhmälle, jota johtaa häikäisevän pätevä, mutta kiistatta raiteiltaan oleva komisario Viv Deering (Joanna Scanlan). Tällä kertaa poliisit saavat vastaansa äärioikeistoryhmän, joka protestoi pormestariehdokkaiden keskustelua. Samaan aikaan, kun he taistelevat mielenosoittajia vastaan, puhetta pitävä pormestariehdokas Caroline McCoy (Lisa McGrillis) joutuu kohteeksi. Sarjan on luonut Paul Abbott.

The Good Fight, kausi 3 – 14. maaliskuuta alkaen

Toisella kaudella maailma meni sekaisin, ja nyt kolmannella kaudella taistelu sitä vastaan alkaa. Diane Lockhart (Christine Baranski) yrittää selvittää, pystyykö sekavaa hallintoa vastaan taistella ilman, että itse tulisi hulluksi. Samaan aikaan Adrian Boseman (Delroy Lindo) ja Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald) kamppailevat totuudenjälkeisessä maailmassa, jossa oikeudenkäynnissä parhaan tarinan kertova asianajaja päihittää tosiasioihin perustuvan puolustuksen. Toisaalla Lucca Quinn (Cush Jumbo) tasapainoilee vauvansa ja uuden rakkauden välillä, ja Maia Rindell (Rose Leslie) löytää uuden paholaisen asianajan Roland Blumin (Michael Sheen) muodossa. Sarjan vastaavina tuottajina ja showrunnereina toimivat Robert ja Michelle King.

Kaikki viikon 11 ensi-illat HBO Nordicilla

Maanantaina 11.3.:
Crashing, 3. kausi, 8. jakso – sarjan päätösjakso
High Maintenance, 3. kausi, 8. jakso
Real Time with Bill Maher, 17. kausi, 7. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua
The Case Against Adnan Syed, 1. kausi, 1. jakso – UUSI DOKUMENTTISARJA

Tiistaina 12.3.:
Supergirl, 4. kausi, 14. jakso
Last Week Tonight with John Oliver, 6. kausi, 4. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua

Keskiviikkona 13.3.:
Roswell, New Mexico, 1. kausi, 8. jakso
No Offence, 3. kausi saatavilla kokonaisuudessaan

Torstaina 14.3.:
The Good Fight, 3. kausi, 1. jakso – UUSI KAUSI
The Magicians, 4. kausi, 8. jakso
All American, 1. kausi, 15. jakso

Perjantaina 15.3.:
Legacies, 1. kausi, 14. jakso
Better Things, 3. kausi, 3. jakso
A.P. Bio, 2. kausi, 2. jakso
Utelias Vili, 3. kausi, jaksot 1-10 – Toonix

Lauantaina 16.3.:
Strike Back: Revolution, 8. jakso

Sunnuntaina 17.3.:
SMILF, 2. kausi, 8. jakso
Black Monday, 1. kausi, 8. jakso

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat