Uusimmat

Hellboy-tuottaja paljasti, miksi Guillermo del Toron versio hylättiin ja elokuvasarja käynnistetään huhtikuussa uudelleen

26.03.2019 18:01 Muropaketin toimitus

Uusi Hellboy-elokuva julkaistaan 12. huhtikuuta. Nimiroolia elokuvassa esittää David Harbour.

Fanit odottivat vuosien ajan kolmatta osaa Guillermo del Toron ohjaamille ja Ron Perlmanin tähdittämille Hellboy-elokuville. Kolmannen osan sijaan fanit saavatkin kokonaan uuden version rakastetusta sarjakuvahahmosta.

Uuden Hellboyn ohjaa Del Toron sijaan Neil Marshall ja pääosassa nähdään Stranger Things -tv-sarjasta tuttu David Harbour.

Nyt Hellboy-tuottaja Lloyd Levin on paljastanut Colliderille, miksi näin tehtiin, ja syyttävä sormi osoittaa Del Toron suuntaan: “Toinen elokuva julkaistiin vuonna 2008 ja sen aikoihin ajatus kolmannesta osasta olisi ollut erittäin kiinnostava. Mutta kaikki riippui Guillermosta ja hän lopulta päätti keskittyä muihin asioihin. Joten oikeudet siirtyivät meille.”

“Emme osanneet kuvitella kolmatta elokuvaa ilman Guillermoa tai Ronia. Mutta meillä oli yli 20 vuoden verran tarinoita ja tusinoittain hahmoja ja meidän mielestämme Hellboylla oli niin paljon vielä annettavaa ja Mignola-versessä tutkittavaa. Siispä puhuimme siitä, emmekä keksineet mahdollisuutta tehdä kolmatta, minkä vuoksi ainoa mahdolisuus oli rebootata koko homma.”

Uusi Hellboy on aiempia elokuvia synkempi, minkä vuoksi se on Suomessakin saanut ikärajakseen K16.