Uusimmat

Highlander palaa valkokankaalle – ohjaaja tuttu Keanu Reevesin toimintahitistä

23.11.2016 11:04 Aki Lehti

Tom Cruise ei ole enää mukana projektissa.

Keanu Reevesin John Wick -elokuvan ja sen tulevan jatko-osan ohjannut entinen stunttikoordinaattori Chad Stahelski on kiinnitetty pitkään tekeillä olleen Highlander-uusintaversion ohjaajaksi. Tuottajina toimivat Neal H. Moritz ja Peter Davis, ja uusia käsikirjoittajia etsitään tällä hetkellä.

– Olen ollut alkuperäisen Higlanderin fani siitä asti kun näin sen teini-ikäisenä. Siinä on käärittynä samaan pakettiin kuolemattomuus, rakkaus ja identiteetti rikkaan mytologian kera, sanoo Stahelski.

Highlander-reboottia on yritetty saada aikaiseksi vuodesta 2008 asti. Viimeksi vuonna 2014 ohjaaja Cedric Nicolas-Troyan (The Huntsman: Winter’s War) yritti viedä projektia eteenpäin. Silloin uutisoitiin Tom Cruisen esittävän vastaavaa roolia kuin Sean Connery alkuperäisessä elokuvassa. Cruise ei ilmeisesti ole enää mukana projektissa.

Vuoden 1986 Highlanderin pääosassa nähtiin Christopher Lambert Connor MacLeodina. Se sai myös useamman jatko-osan, jotka olivat toinen toistaan kamalampia.

higlander

Lähde: THR

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat