Hitlerin täytyy kuolla: Katso viiden minuutin näyte Valkyrie-elokuvasta

12.01.2009 11:44 | Muropaketin toimitus

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna saa ensi-iltansa Operaatio Valkyrie, jonka pääosassa nähdään Tom Cruise. Hän esittää toisessa maailmansodassa toiminutta saksalaista everstiä, Claus von Stauffenbergiä, joka liittyy mukaan maansa kansanmurhan takana olevan diktatuurin kaatamista suunnittelevaan salaliittoon.

Stauffenberg ja muut salaliittolaiset ovat päättäneet näyttää muulle maailmalle, etteivät kaikki saksalaiset ole kuin Hitler. He luovat Operaatio Valkyrien, monimutkaisen vallankaappaussuunnitelman, jonka vuoksi hengenvaarassa ovat niin salaliittolaiset itse kuin heidän perheensäkin. Uhkien varjossakin he ovat pakotettuja hyväksymään ainoan vaihtoehtonsa: Hitler on murhattava.

Bryan Singerin (Epäillyt, X-Men) ohjaamassa tositapahtumiin perustuvaa trilleriä tähdittävät Tom Cruisen ohella mm. Kevin McNally ( Dr. Carl F. Goerdeler), Christian Berkel (Albrecht Mertz von Quirnheim), Bill Nighy (Friedrich Olbricht), Terence Stamp (Ludwig Beck), David Schofield (Erwin von Witzleben) ja Kenneth Branagh (Henning von Tresckow).

Katso Valkyrien viisi ensimmäistä minuuttia täältä.

Keskustelu

elokuva olisi paljon realistisempi jos cruise ei olis pällistelemässä ja sössöttämässä enklanttii. Saksalaiset puhu saksaa ja nii pitäs puhua elokuvassakin että se olisi edes lähellä totta. oon samaa mieltä että hyvä käsis meni täysin hukkaan

Ei Tomppa osaa näytellä. Se esittää joka leffassa vaan itteään. Sääli kun ovat pilanneet hyvän käsiksen huonollaa roolituksella. Tosta OIS voinut saada aikaseks hyvänkin leffan…

Enemmän koomista olisi jo Cruise ja kumppanit puhuisivat elokuvassa ”saksaa”…

Ehdin jo pelästyä, että he olisivat saaneet jotain hyvää aikaiseksi, mutta ei sitten millään…

Muropaketin uusimmat