Uusimmat

Ian McKellen paljasti miksi hän harkitsi paluuta Gandalfin rooliin niin pitkään

11.01.2011 23:06 Muropaketin toimitus

Uutisoimme aamulla sir Ian McKellenin paluusta Gandalf-velhon rooliin. Huhut miehen esiintymisestä Peter Jacksonin tulevissa Hobitti-elokuvissa kiersivät pitkään. Hyvään aikaan kukaan ei tiennyt suostuuko veteraaninäyttelijä osallistumaan Hobitin tekemiseen vai ei – ei edes hän itse.

X-Men-elokuvistakin tuttu Ian McKellen on julkaissut kotisivuillaan selityksensä sille, miksi hän arpoi elokuvaroolin vastaanottamista niin pitkään.

”Samaan aikaan kun agenttini jatkoi neuvotteluita Warner Brothersin kanssa mietin itse oliko Gandalf se mitä halusin kaikista eniten tehdä – enemmän kuin vaikkapa uuden näytelmän. Jatko-osissa näytteleminen kun ei välttämättä ole yhtä antoisaa kuin alkuperäisissä elokuvissa.”

”Pystyisinkö ohittamaan Gandalfin roolin? Kiinnostaisiko ketään vaikka tekisin niin? Kiinnostiko ketään nimittäin myöskään se, ettei Michael Gambon ollut [Harry Potter -elokuvien] Dumbledoren alkuperäinen näyttelijä?”.

Ensimmäinen Peter Jacksonin kahdesta Hobitti-elokuvasta ilmestyy joulukuussa 2012. Elokuvien kuvaukset alkavat Ian McKellenin mukaan ensi kuussa ja jatkuvat 18 kuukautta.

Lähde: www.mckellen.com