Uusimmat

Jared Leto kuuseen – Mark Hamill palaa Jokerin rooliin ensi vuonna

28.07.2015 08:10 Muropaketin toimitus

Kun Warner Bros. paljasti tehtailevansa animaatioelokuvaa klassisesta Batman-sarjakuvasta Tappava pila, moni Mark Hamillin fani innostui: vieläkö Star Wars -legenda palaisi kerran Jokerin rooliin?

No kuulkaas:

Kyllä palaa!

Collider-sivuston saamien tietojen mukaan Mark Hamill on jo nyt äänittänyt osuutensa Batman: The Killing Joke -elokuvaan. Filmatisointi ilmestyy vasta ensi vuoden aikana, mutta Hamill on arvatenkin tulevat kuukaudet kiireinen joulukuussa ilmestyvän Star Wars – Episode VII: The Force Awakensin promoamisen myötä. Siksi hommia on paiskittu jo muun tuotannon kannalta etukäteen.

Tappava pila pohjautuu Alan Mooren ja Brian Bollandin Batman-sarjakuvaan, joka on saatavilla myös suomeksi. Tarinan keskiössä on Jokerin syntytarina, mielipuolisuuden selväjärkisyys sekä Batmanin ja tämän arkkivihollisen loputon taistelu.

Ensi vuonna on luvassa myös uusi valkokangas-Jokeri. Jared Leto esittää hahmoa Suicide Squad -elokuvassa elokuussa 2016. Ensimmäisen trailerin perusteella näyttelijä on saanut rikosten prinssin hyvin haltuun, mutta silti olemme enemmän innoissamme Mark Hamillin versiosta.

Jokeri

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider