Uusimmat

Jason Statham aikoo vetää turpaan dinosauruksia syövää Meg-jättiläishaita

15.04.2016 08:42 Tatu Junni

Viime kesänä uutisoimme, että Hostel-elokuvista ja Hemlock Grove -sarjasta tuttu Eli Roth on kiinnitetty Meg-elokuvan ohjaajaksi. Nyt jättihain valkokangasseikkailut ovat nytkähtäneet taas hieman eteenpäin.

Steve Altenin romaaniin pohjautuva Meg-elokuva kertoo kahdesta miehestä, jotka koettavat napata Kalifornian rannikkoa piinaavan hain. Eikä mitä tahansa pikkufisua, vaan dinosauruksia aamupalaksi napsivan megalodonin.

Toinen miehistä on Jason Statham, uutisoi The Hollywood Reporter. Todennäköisesti Transporter-tähden hahmo on nimeltään Jonas Taylor.

Sitten viime kesän Megin ohjaaja on vaihtunut. Shokkikokki Eli Rothin sijaan toimintakauhistelu on uskottu Jon Turteltaubin ohjattavaksi.

Tuotantoaikataulusta tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat