Uusimmat

Jason Statham hakkaa ja tappaa, jos Suomen elokuvateatterit ovat auki 21. toukokuuta

07.05.2021 10:39 Muropaketin toimitus

Guy Ritchien ohjaama Wrath of Man saapunee Suomessa teattereihin parin viikon päästä.

Guy Ritchien ohjaama ja Jason Stathamin tähdittämä Wrath of Man sai ensi-iltansa esimerkiksi jo Australisssa ja Venäjällä, mutta nyt sitä yritetään tuoda myös Suomen valkokankaille.

Wrath of Man on Ritchien ja Stathamin neljäs yhteistyö, joka alkoi vuonna 1998 Lock, Stock and Two Smoking Barrels -leffalla.

Uutuudessa nähdään Stathamin lisäksi muun muassa Scott Eastwood, Holt McCallany, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raúl Castillo, Post Malone, Chris Reilly ja Niamh Algar.

Jos koronapandemia vain sallii, niin Wrath of Man saapuu teatterihin 21. toukokuuta. Leffan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Wrath of Man on kostonjanoinen toimintatrilleri, jonka takana on palkittu, innovatiivinen ohjaaja Guy Ritchie (Aladdin, Sherlock Holmes, Snatch – hävyttömät).

Valpas mutta arvoituksellinen uusi arvokuljetusauton vartija (Jason Statham) yllättää työtoverinsa tekemällä ryöstöyrityksen tyhjäksi kylmäverisillä otteillaan. Kuka hän oikein on ja mistä hän on tullut? Tappajan vaistot omaavan turvamiehen perimmäinen motivaatio paljastuu pian, kun hän ryhtyy tasaamaan tilejä määrätietoisin ja peruuttamattomin askelin.”