Uusimmat

Jo kerran lopetettu Lucifer-sarja löysi uuden kodin Netflixistä: “Teimme sen fanien takia”

31.07.2018 11:29 Muropaketin toimitus

Luciferin neljäs kausi nähdään Netflixissä ensi vuonna.

Kuten Lucifer-sarjan faneille on taatusti tullut jo selväksi, niin Valontuojan seikkailut jatkuvat Netflixin puolella Fox-kanavan päätettyä antaa sarjalle kirvestä kalloon kolmannen tuotantokauden jälkeen. Luciferilla on intohimoisia faneja, mutta katsojaluvut eivät ole olleet kummoiset. Nyt Netflixin iso pamppu Cindy Holland selittää miksi striimausjätti halusi siitä huolimatta pelastaa sarjan.

– Lucifer on fantastinen sarja, joka on saanut kannatusta faneilta kaikissa maissa joissa olemme näyttäneet sen aiempia kausia. Mielestämme oli tärkeää, että jatkamme sarjaa fanien takia, Holland höpöttää.

Netflix ei edelleenkään paljasta katsojalukujaan, mutta siitä voi olla varma, ettei striimauspalvelu tee yhtikäs mitään vain miellyttääkseen faneja. Ilmeisesti Luciferin katsojaluvut ovat olleet Netflixissä paljon paremmat kuin Fox-kanavalla.

Luciferin 10 jaksoa sisältävän neljännen kauden kuvaukset alkavat jo elokuussa ja se nähdään Netflixissä ensi vuoden alkupuolella.

Sarja perustuu Mike Careyn erinonomaiseen sarjakuvaan, jonka kanssa sillä ei valitettavasti ole juuri mitään tekemistä. Luciferin pääosassa nähdään jatkossakin Tom Ellis.