Uusimmat

Jokeri-elokuvan ohjaaja arvelee Batman-fanien vihastuvan: “Elokuvassa ei ole mitään sarjakuvista tuttua”

09.07.2019 11:03 Muropaketin toimitus

Todd Phillipsin ohjaama Joker saa ensi-iltansa 4. lokakuuta.

Kauhea kankkunen -elokuvien ohjaaja Todd Phillips vie Batman-pahiksen tarinan kokonaan uusille raitelle syksyllä julkaistavassa Jokeri-elokuvassa. Empiren haastattelussa Jokerin ohjaajana ja toisena käsikirjoittajana toimiva Phillips nimittäin paljastaa, ettei tuleva elokuva seuraa mitään tähän mennessä sarjakuvissa julkaistua tarinaa.

“Emme seuranneet mitään sarjakuvista, mikä tulee varmasti vihastuttamaan katsojia. Me vain kirjoitimme oman versiomme siitä, millainen tyyppi Jokeri voisi olla. Se kiehtoi minun mieltäni. Me emme edes tee tarinaa Jokerista, vaan Jokeriksi tulemisesta”, Phillips selittää.

Samalla ohjaaja paljasti, että pääosaa esittävä Joaquin Phoenix oli heidän ykkösvaihtoehtonsa Jokeriksi jo ennen kuin elokuvaa alettiin varsinaisesti työstää: “Meillä oli hänen valokuvansa tietokoneen yläpuolella kun teimme käsikirjoitusta. Ajattelimme jatkuvasti, että hitto, ajatella, jos Joaquin oikeasti lähtee mukaan.”

Phoenixin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais ja Shea Whigham.

Muropaketin uusimmat