Uusimmat

Paramountin kauhuleffaklassikkojen jatko-osat myöhästyvät pahasti

21.10.2015 14:00 Tatu Junni

Paramount Pictures on ilmoittanut lykkäävänsä sekä Ring- ja Perjantai 13. päivä -elokuvien jatko-osien julkaisua.

J-kauhuklassikko Ringun jenkkiversion kolmas osa eli Rings ei saavukaan elokuvateattereihin 13. marraskuuta. Paramountin uudella aikataululla julkaisu tapahtuu vasta 1. huhtikuuta, 2016.

Uusi Perjantai 13. päivä puolestaan lykkääntyy vuoden 2016 toukokuulta aina tammikuuhun 2017. Uusi julkaisupäivä on 13.1.2017.

Rings ei noin lähtökohtaisesti vaikuta järin kiinnostavalta, mutta sen tekijätiimistä löytyy lupaaviakin nimiä. Ohjauksesta vastaa F. Javier Gutierrez (Tres días) ja tuottajana on häärännyt itse Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth). Pääosia esittävät Aimee Teegarden ja Johnny Galecki.

Uusi Perjantai 13. päivä -elokuva on nimeltään Friday the 13th, mikä on Paramountilta harvinaisen uuno veto, sillä samalla nimellä on julkaistu elokuvat jo vuosina 1980 ja 2009. Mielenkiinto Jason Voorheesin paluuta kohtaan on muutenkin lähellä nollaa, sillä on vaikea uskoa tuottaja Michael Bayn tuovan mitään uutta jo 12 osaa kattavaan kauhusarjaan.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat