Uusimmat

Kovasti kehuttu Stephen King -sarja saa jatkoa – lue Castle Rockin arvio ja ota sarja haltuun, jos et ole sitä jo tehnyt

15.08.2018 12:19 Muropaketin toimitus

Hulu päätti tehdä toisen kauden Castle Rock -kauhusarjaa jo nyt, vaikka ensimmäinen kausi on vasta puolivälissä.

Kehutun Castle Rock -sarjan ensi-illasta ei ole vielä kuukauttakaan, mutta Stephen Kingin kirjoista tuttuun kuvitteelliseen kaupunkiin sijoittuvaa kauhusarjaa on The Hollywood Reporterin mukaan jo nyt päätetty tehdä toinen tuotantokausi.  Hulu-striimauspalvelun käsialaa oleva sarja on kerännyt melkoisen määrän katsojia ja saanut myös kriitikoilta kehut.

Toisesta kaudesta ei ole vielä paljastettu yhtään mitään, mutta koska kyseessä on antologiasarja, niin koko näyttelijäkaarti saattaa mennä vaihtoon. Käynnissä olevan ensimmäisen kauden näyttelijöinä nähdään muun muassa André Holland (Moonlight), Melanie Lynskey (Togetherness), Sissy Spacek (Carrie), Bill Skarsgård (IT), Jane Levy (Don’t Breathe) and Scott Glenn (Daredevil).

Ensimmäinen kausi koostuu kymmenestä jaksosta, joista HBO Nordiciin tulee huomenna 16. elokuuta tarjolle kuudes.

Aki Lehti kehui Castle Rockin kolmen ensimmäisen jakson perusteella kirjoitetussa Muropaketin arviossaan, mutta totesi myös seuraavaa:

”Castle Rock on ensimmäisten jaksojen perusteella yksi parhaita viime vuosien Stephen Kingin maailmaan sijoittuvia teoksia. King on aina ollut parhaimmillaan kuvatessaan hahmojensa arkea, mutta turhan usein hänen teoksensa leviävät käsiin jonkin yliluonnollisen tullessa mukaan, eivätkä kirjojen loput ole aina olleet kovin tyydyttäviä. Nähtäväksi jää, onnistuvatko kirjailijan universumissa seikkailevat käsikirjoittajat paremmin kuin maestro itse.

Sarja voi lähteä ihan mihin suuntaan tahansa, sillä lähdemateriaalista ei ainakaan ole pulaa.”

Lue koko arvostelu täältä: Upea Castle Rock -kauhusarja on herkkua kaikille Stephen King -faneille