Uusimmat

Kuva: Netflixin uuden kauhusarjan Locke & Key juliste vihjailee suurilla mysteereillä – Ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan helmikuussa

13.01.2020 08:42 Muropaketin toimitus

Locke & Key perustuu Joe Hillin upeaan sarjakuvaan.

Joe Hillin käsikirjoittamaan ja Gabriel Rodriguezin kuvittamaan Locke & Key -sarjakuvaan perustuvan kauhusarjan ensi-iltaan on enää alle kuukausi aikaa, ja nyt sitä esittävä Netflix on tuupannut ulos uuden mainosjulisteen, joka lupailee salaisuuksia ja mysteerejä.

Locke & Key on kertomus Locken sisaruksista, joiden isä murhataan. He muuttavat suvulleen sukupolvien ajan kuuluneeseen mystiseen Keyhouse-kartanoon, josta löytyy lukuisia yliluonnollisia asioita mahdollistavia avaimia, mutta myös pahuuden voimia.

Sarjan pääpäsmäreinä toimivat Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) ja Meredith Averill (The Haunting of Hill House).

Pääosissa nähdään Darby Stanchfield, Jackson Robert Scott, Connor Jessup ja Emilia Jones. Mukana ovat myös Bill Heck, Laysla De Oliveira, Thomas Mitchell Barnet ja Griffin Gluck.

Tulipa tuosta pönötyskuvasta mieleen, että ehkäpä Netflix olisi voinut pyytää alkuperäisteoksen kuvittaneen Gabriel Rodriguezin tekemään uutta taidetta promokampanjaansa varten. Locke & Key -sarjiksessa oli usein aukeaman kokoisia upeita piirroksia, joista esimerkkinä yksi tuossa julisteen alla.

Locke & Key tulee tarjolle suoratoistopalveluun 7. helmikuuta.