Uusimmat

Kuvat: Tältä Eddie Brockin rooliin palaava Tom Hardy näyttää Venom 2:ssa

24.02.2020 15:03 Muropaketin toimitus

Andy Serkisin ohjaama Venom 2 julkaistaan lokakuussa.

Venom 2:n kuvaukset Britanniassa ovat päättyneet ja tuotanto siirtynyt San Franciscoon. Valokuvaaja Greg Williams on nyt julkaissut Instagramissa kuvia Venom 2:n kulissien takaa.

Kuvissa nähdään nyt ensimmäistä kertaa Tom Hardyn esittämä, uuden elokuvan Eddie Brock (joka nyt ei valtavasti eroa ensimmäisen Venomin Eddie Brockista). Toisessa kuvassa mukana on myös Cletus Kasady -nimistä hahmoa esittävä Woody Harrelson.

Venom 2:n juoni on toistaiseksi pidetty tiukasti salassa, mutta se tiedetään, että Venom saa vihdoinkin vastaansa Carnagen. Elokuvan ohjaa Andy Serkis ja käsikirjoituksesta vastaa Kelly Marcel.

Ensimmäinen trailerikaan tuskin kovin kaukana tulevaisuudessa enää on. Ensimmäinen maistiainen varmastikin julkaistaan hyvissä ajoin ennen kesän Morbius-ensi-iltaa – se nimittäin olisi täydellinen paikka julkaista toinen traileri lokakuun alussa ensi-iltansa saavalle Venom 2:lle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tom Hardy behind the scenes last night #venom #eddiebrock @sonypictures #gregwilliams #gregwilliamsphotography #leicaq2

Henkilön Greg Williams (@gregwilliamsphotography) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tom and Woody #venom 2020 last night in San Francisco #eddiebrock @sonypictures #gregwilliams #gregwilliamsphotography #leicaq2

Henkilön Greg Williams (@gregwilliamsphotography) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat