Uusimmat

Marvel Studiosin elokuvissa nähdään tänä vuonna ensimmäinen homoseksuaali supersankari – “Kaikki itkivät kuvauspaikalla suudelmakohtauksen jälkeen”

14.02.2020 18:00 Muropaketin toimitus

Marvel Studosin uusi supersankarielokuva Eternals julkaistaan 6. marraskuuta.

Marvel Studios siirtyy ensi marraskuussa eteenpäin Avengers-tarinoista ja julkaisee uuden supersankarielokuvan Eternals. On huhuttu, että Eternals olisi myös ensimmäinen Marvel-elokuva, jossa nähtäisiin avoimesti homo hahmo. Nyt elokuvassa esiintyvä Haaz Sleiman on vahvistanut näin todella olevan.

Comicbookmovie.comin uutisen mukaan näyttelijä Haaz Sleiman on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että kyseessä oleva hahmo on Brian Tyree Henryn esittämä Phastos, jonka toistaiseksi nimeämätöntä aviomiestä hän itse esittää.

Sleiman paljastaa, että elokuvaan on juuri kuvattu suudelmakohtaus.

“Se on kaunis, erittäin koskettava suudelma. Kaikki kuvauspaikalla itkivät. Minulle itselleni on tärkeää esittää, miten rakastava ja kaunis homoperhe voi olla”, hän kertoo.

Tämä on selkeästi askel kohti monimuotoisempaa Marvel-maailmaa. Nähtäväksi kuitenkin jää, leikataanko kyseinen kohtaus pois esimerkiksi joissakin tietyissä maissa julkaistavista Eternals-versioista. Näinhän kävi esimerkiksi Star Wars: The Rise of Skywalkerin lopussa nähtävälle, kahden naisen suutelukohtaukselle.

Muropaketin uusimmat