Uusimmat

Matt Damonin uusi elokuva floppasi täysin – Ridley Scottin selitys saa ohjaajan kuulostamaan katkeralta vanhalta pierulta

23.11.2021 09:04 Muropaketin toimitus

Ridley Scott höpisee täysin päättömiä.

83-vuotias Ridley Scott paiskii edelleen hommia hurjaa tahtia, mutta ikä alkaa väkisinkin näkyä. Marc Maronin WTF-podcastissa vieraillut ohjaaja puhuu aivan höpöjä ja kuulostaa vain katkeralta vanhalta mieheltä.

Scottin lokakuussa ensi-iltansa saanut Matt Damonin, Adam Driverin ja Ben Affleckin tähdittämä The Last Duel -elokuva oli totaalifloppi. Se tienasi vain noin 27 miljoonaa dollaria. Budjetti oli 100 miljoonaa taalaa.

– Syy ei ollut Disneyn, he promosivat sitä oikein hyvin, vaikka olin huolissani Disneyn ostettua 20th Century Fox -studion. Disney-pamput rakastivat elokuvaa. Scott aloittaa.

– Luulen että syynä ovat katsojat, jotka eivät pärjää ilman vitun puhelimiaan. Millenniaalit eivät osaa tehdä mitään, jos sitä ei löydy kännykästä. Misinformaatio on antanut sille sukupolvelle aivan vääränlaisen itsevarmuuden, Scott jatkaa.

Tämä selvä.

Scottin seuraava elokuva House of Gucci saa ensi-iltansa jo ensi viikon perjantaina 3. joulukuuta. Toivotaan että millenniaalit löytävät siitä tietoa kännyköistään.