Uusimmat

Michael Madsen paljasti millaista jatko-osaa Pulp Fictionille suunniteltiin: “Quentin Tarantinon suunnitelmat olivat melko omituisia”

29.04.2020 09:55 Muropaketin toimitus

Myös John Travoltan oli tarkoitus olla mukana Vegan veljeksistä kertovassa leffassa.

Michael Madsen kertoo The Hollywood Reporterin jutussa Pulp Fiction -elokuvan esisosasta, jota Quentin Tarantino ei koskaan tehnyt. Siinä oli tarkoitus nähdä sekä Reservoir Dogs – että Pulp Fiction -leffoista tuttuja hahmoja. Tarantino suunnitteli elokuvan keskittyvän Vegan veljeksiin, eli Madsenin Reservoir Dogsissa esittämään Vic Vegaan ja John Travoltan Pulp Fictionissa näyttelemään Vincent Vegaan.

– Elokuvan tapahtumapaikkana piti olla Amsterdamin, josta Vincent Vega kertoo palanneensa Pulp Fictionissa. Rikollisveljesten oli tarkoitus pyörittää siellä yökerhoa, Madsen sanoo.

Jossain vaiheessa Tarantino suunnitteli leffan sijoittuvan aiempien jälkeiseen aikaan ja päähenkilöiden olevan Vicin ja Vincentin kaksoisveljiä.

– Se oli melko monimutkaista ja omituista, mutta kun Quentin innostuu selittämään jotain innoissaan, niin se into tarttuu, hän jatkaa naureskellen.