Uusimmat

”Luulin että poliisi vitsaili”: Mies pidätettiin 14 vuotta myöhästyneen vuokraleffan takia

29.03.2016 11:10 Tatu Junni

James Meyers vuokrasi vuonna 2002 Tom Greenin tähdittämän ja ohjaaman Freddy Got Fingered -komedian, eikä koskaan palauttanut sitä.

Suomessa nimellä Sormet pelissä tunnettu jämäkomedia saattoi James Meyersin vaikeuksiin yllättävällä tavalla 14 vuotta myöhemmin. Poliisi pysäytti miehen rikkinäisen ajovalon takia ja samassa yhteydessä selvisi, että palauttamaton videokasetti oli poikinut 2000-luvun alussa pidätysmääräyksen, joka oli unohtunut jopa virkavallalta.

”Konstaapeli totesi minulle, ettei tiedä miten asian sanoisi, mutta minusta on pidätysmääräys vuodelta 2002. ’Ilmeisesti vuokrasit Sormet pelissä -elokuvan, etkä koskaan palauttanut sitä’. Luulin aluksi että hän vitsaili”, Pohjois-Carolinassa elävä James Meyers kertasi WSOC TV:lle.

Asian selvittely jatkui paikallisella poliisiasemalla, jossa Meyersille kirjoitettiin 200 dollarin sakko.

Kuten arvata saattaa, eriskummallinen tapaus on kerännyt paljon huomiota verkossa. Myös Sormet pelissä -tähti Tom Green kuuli asiasta ja lupasi New York Daily Newsille auttaa elokuvansa ystävää. ”Jos kyse on 200 taalasta niin totta kai maksan tuon sakon, ihan vaan periaatteesta”, Green julisti.

Aiheesta lisää:

North Carolina man arrested for not returning 2001 VHS rental of ’Freddy Got Fingered’ could have fine paid by movie’s star Tom Green

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat