Uusimmat

Netflix julkaisi ensimmäisen kuvan Joe Hillin huippusarjakuvaan pohjautuvasta Locke & Key -kauhusarjasta

16.12.2019 09:15 Muropaketin toimitus

Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin Locke & Key -sarjakuvan tv-versio nähdään vihdoinkin helmikuussa.

Netflix paljasti viime viikolla alempaa löytyvän mainoslakanan avulla pitkään odotetun Locke & Key -sarjan tulevan lopultakin tarjolle suoratoistopalveluun 7. helmikuuta. Nyt Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin samannimiseen kauhufantasia-sarjakuvaan perustuvasta sarjasta on julkaistu ensimmäinen kuva, jossa komeilee oikeutusti Keyhouse, sarjan ja sarjakuvien tapahtumapaikka.

Locke & Key -sarjan showrunnereina toimivat Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) ja Meredith Averill (The Haunting of Hill House). Cuse, Joe Hill ja Aron Eli Coleite ovat käsikirjoittaneet sarjan ensimmäisen jakson.

Locke & Key kertoo Locken perheen sisaruksista, jotka muuttavat äitinsä kanssa heidän suvulleen sukupolvien ajan kuuluneeseen Keyhouse-kartanoon. Mystinen talo on täynnä yliluonnollisia asioita mahdollistavia avaimia, mutta myös pahuuden voimia.

Sarjan pääosissa esiintyvät Darby Stanchfield Nina Lockena, Jackson Robert Scott nähdään Bode Locken roolissa, Connor Jessup esittää Tyler Lockena, Emilia Jones Kinsey Lockeaa ja Bill Heck näyttelee Rendell Lockea. Mukana ovat myös muun muassa Laysla De Oliveira, Thomas Mitchell Barnet ja Griffin Gluck.