Uusimmat

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Fantasiasarja Locke & Key alkaa, Alison Brien tähdittämä Horse Girl, dokumentti Malcolm X:n salamurhasta…

03.02.2020 17:02 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä alkaa odotettu fantasiasarja Locke & Key ja korealaissarja My Holo Love. Uusina elokuvina julkaistaan Alison Brien tähdittämä draama Horse Girl sekä Kuuban ohjuskriisistä kertova The Coldest Game.

Viikon 6 uutuudet Netflixillä:

Isoäidin häät (La boda de la abuela) – 5. helmikuuta
Meksikolaisessa draamakomediassa isoäidin ja nuoren puutarhurin häiden aattona heidän erilaiset sukunsa tapaavat ja viikonloppu täyttyy valheista, draamasta ja kulttuurien yhteentörmäyksestä.

Farmaseutti (The Pharmacist), minisarja – 5. helmikuuta
Poikansa traagisen kuoleman jälkeen louisianalainen farmaseutti menee äärimmäisyyksiin paljastaakseen rehottavan korruption opioidiriippuvuuskriisin takana. Dokumentin ohjaus: Julia Willoughby Nason ja Jenner Furst (Time: The Kalief Browder Story, Rest in Power: The Trayvon Martin Story).

My Holo Love, minisarja – 7. helmikuuta
Korealaisessa minisarjassa yksinäinen nainen saa yllättäen rakkautta osakseen, kun hän saa kumppanikseen äreän tekijänsä näköisen, ihmismäisen hologrammin.

Locke & Key, kausi 1 – 7. helmikuuta
Isänsä murhan jälkeen kolme sisarusta muuttaa äitinsä kanssa suvun vanhaan kartanoon. He löytävät sieltä taika-avaimia, joilla pääsee käsiksi voimiin ja salaisuuksiin. Carlton Cusen (Lost, Bates Motel) ja Meredith Averillin (The Haunting of Hill House) luoma fantasiasarja Locke & Key pohjautuu Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin sarjakuvaan.

Horse Girl – 7. helmikuuta
Jeff Baenan ohjaamassa elokuvassa Sarah (Alison Brie) on sosiaalisesti kömpelö nainen, joka pitää askartelusta, hevosista ja sarjoista, joissa kerrotaan yliluonnollisista rikoksista. Hänen unensa alkavat muuttua aina vain selkeämmiksi, ja lopulta hän näkee niitä valveillakin.

Who Killed Malcolm X?, kausi 1 – 7. helmikuuta
Afroamerikkalaisen johtajan Malcolm X:n salamurhasta on kulunut vuosikymmeniä, kun aktivisti ryhtyy selvittämään totuutta. Dokumentti.

The Coldest Game – 8. helmikuuta
Kovia kokenut matikkanero värvätään vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikaan pelaajaksi USA:n ja Neuvostoliiton väliseen shakkiotteluun – ja tappavaan vakoilupeliin. Puolalaisen draamajännärin pääosassa nähdään Bill Pullman.

Tulossa myös:
Team Kaylie, osa 3 – 3. helmikuuta
Tom Papa: You’re Doing Great! – 4. helmikuuta
Cagaster of an Insect Cage – 6. helmikuuta
Lohikäärmeet: Pelastuspartio (Dragons: Rescue Riders), kausi 2 – 7. helmikuuta
Van Helsing, kausi 4 – 8. helmikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat