Uusimmat

Netflixin uutuudet tällä viikolla: Stranger Things -tähden mukadokumentti, Jerry Seinfeldin liikkuva talk show, trilleri Secret Obsession…

15.07.2019 13:00 Muropaketin toimitus

Tämän viikon kiinnostavin uutuus Netflixissä on varmastikin David Harbourin mukadokumentti Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein. Elokuvapuolella uutena julkaistaan psykologinen jännäri Secret Obsession ja sarjoista jatkuvat muun muassa Rahapaja ja Sillä silmällä.

Viikon 29 uudet julkaisut Netflixissä:

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein – 16. heinäkuuta
Stranger Things -sarjasta tuttu David Harbour tutkii sukunsa salaisuuksia löydettyään kadoksissa ollutta materiaalia näyttelijäisänsä tv-tuotannosta. Lukuisten vieraiden joukossa nähdään myös muun muassa Alfred Molina ja Kate Berlant.

Secret Obsession – 18. heinäkuuta
Nainen herää hirveän onnettomuuden jälkeen muistinsa menettäneenä. Hän ponnistelee saadakseen muistinsa palaamaan, mutta voiko hän luottaa edes läheisiinsä? Psykologisen jännärin pääosassa nähdään Brenda Song ja Mike Vogel.

Rahapaja (La casa de papel), osa 3 – 19. heinäkuuta
Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa. Espanjalaisen rikossarjan kolmas osa.

Typewriter – 19. heinäkuuta
Intialaisessa kauhuelokuvassa perhe muuttaa Goalla taloon, jossa uskotaan kummittelevan. Nuorten ystävysten porukka päättää tutkia asiaa.

Koomikoita, kaaroja ja kahvia (Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed) – 19. heinäkuuta
Jerry Seinfeldin liikkuva talk show yhdistää kahvin, huumorin ja vanhat autot. Tuloksena on omalaatuisia, kofeiininhuuruisia seikkailuita terävien koomikoiden seurassa.

Sillä silmällä (Queer Eye), kausi 4 – 19. heinäkuuta
Fab Five tarjoilee uudella kaudella lisää trendikkäitä vinkkejä, tunteikkaita muuttumisleikkejä ja liikuttavan vilpittömiä paljastuksia.

Last Chance U: INDY: osa 2 – 19. heinäkuuta
Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa vaikeuksiin ajautuneet huippu-urheilijat aloittavat uudessa oppilaitoksessa ja saavat viimeisen mahdollisuuden tehdä täyskäännös ja saavuttaa unelmansa.

Tulossa myös:
Pinky Malinky. osa 3 – 17. heinäkuuta
Kapteeni Kalsarin hurjat seikkailut (The Epic Tales of Captain Underpants), kausi 3 – 19. heinäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.