Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 35: Ozark jatkuu, aikuisille suunnattu animaatiosarja Paradise PD alkaa

27.08.2018 17:01 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä jatkuu toisen kauden myötä Jason Batemanin ja Laura Linneyn tähdittämä rikosdraama Ozark. Uutuutena alkaa muun muassa aikuisille suunnattu animaatio Paradise PD sekä rikollisten mieliin sukeltava dokumenttisarja.

Ozark, kausi 2 – 31. elokuuta
Jason Batemanin ja Laura Linneyn tähdittämä rikosdraama Ozark jatkuu toisen tuotantokauden voimin. Byrden perhe kohtaa paineita joka puolelta, kun sekä kartelli että Snellit ja Langmoret uhkaavat tuhota heidän Ozarkissa aloittamansa uuden elämän.

Paradise PD, kausi 1 – 31. elokuuta
Brickleberryn luojien Roger Blackin ja Waco O’Guinin aikuisille suunnattu animaatiokomediasarja kertoo poliisiasemasta jossain Yhdysvaltain syvän etelän takapajulassa.

Rikollisen mieli (Inside the Criminal Mind) – 31. elokuuta
Dokumenttisarjassa perehdytään kaikkein pahimpien rikollisten käyttäytymiseen, johon liittyy usein psykologista juonittelua ja moraalitonta toimintaa.

Ultimate Beastmaster: Eloonjäämistaistelu, kausi 3 – 31. elokuuta
Kaikkien aikojen esteratasarjassa Yhdysvaltain ja muiden maiden huippu-urheilijat kilpailevat rahapalkinnoista, kunniasta ja kansallisesta ylpeydestä. Ohjelman juontavat Tiki Barber ja CM Punk.

Meren katedraali (La Catedral del Mar), kausi 1 – 1. syyskuuta
Historiallisessa espanjalaissarjassa 1300-luvun Barcelonassa maaorjan määrätietoinen nousu vaurauteen ja vapauteen herättää aatelisluokan halveksunnan ja inkvisition epäilykset.

Sisters, kausi 1 – 1. syyskuuta
Uudessa draamakomediasarjassa Julian isä paljastaa kuolinvuoteellaan, että Julialla on yli sata veljeä ja kaksi sisarta, joista toinen on epävakaa tv-tähti Roxy ja toinen tiukkapipoinen asianajaja Edie.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.