Uusimmat

Nicolas Cage on Hämähäkkimies tulevassa Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvassa

09.07.2018 14:02 Muropaketin toimitus

Joe

Nicolas Cage lainaa äänensä tänä vuonna Teräsmiehen lisäksi myös Hämähäkkimiehelle.

Joulukuussa leffateattereihin saapuvassa Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvassa on Colliderin mukaan mukana myös Nicolas Cage, joka toimii ääninäyttelijänä yhdelle elokuvan lukuisista Hämähäkkimiehistä.

Spider-Man: Into the Spider-Verse -elokuvassa nähdään muun muassa ”perinteinen” Spider-Man eli Peter Parker, ”Ultimate Spider-Man” Miles Morales ja sarjakuvien fanisuosikki Spider-Gwen. Cage lainaa äänensä Spider-Man Noir -lehdestä tutulle Hämähäkkimiehelle, jonka seikkailut sijoittuvat 1930-luvun laman aikaan.

Muita ääninäyttelijöitä ovat muun muassa Shameik Moore Miles Moralesina, Liev Schreiber Kingpin-pahiksena, Lily Tomlin May-tätinä, Hailee Steinfeld Spider-Gwenin roolissa ja Jake Johnson, joka lainaa äänensä Peter Parkerille.

Uusi Spider-Man-elokuva saapuu Suomen valkokankaille 21. joulukuuta ja sen virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Tänä jouluna valkokankailla nähdään täysin uudenlainen versio Spider-Man-universumista kun Spider-Man: Kohti hähämäkkiuniversumia -elokuva singahtaa elokuvateattereihin. Elokuva esittelee meille Brooklynissä asuvan teinin, Miles Moralesin, ja Hämähäkkiversumin rajattomat mahdollisuudet, kun useampi kuin yksi voi kätkeytyä naamion taakse…

Elokuvan ovat ohjanneet Bob Persichetti, Peter Ramsey ja Rodney Rothman. Elokuvan on käsikirjoittanut Phil Lord ja sen ovat yhteistyössä Marvelin kanssa tuottaneet Avi Arad, Amy Pascal, Phil Lord, Christopher Miller ja Christina Steinberg.”