Uusimmat

Odotetun Suspiria-kauhuelokuvan toinen traileri on vielä ensimmäistäkin häiriintyneempi

24.08.2018 10:33 Muropaketin toimitus

Legendaarisen Suspiria-kauhuelokuvan uusintaversio nähdään marraskuussa.

Amazon Studios on julkaissut uuden trailerin Suspiria-kauhuelokuvasta, joka on ehkä vielä häiriintyneempi kuin ensimmäinen. Tarjolla on myös uusi juliste, joka esittelee hollantilaisnäyttelijä Renée Soutendijkin esittämän Miss Hullerin hahmon.

Yhdysvalloissa 2. marraskuuta teattereihin saapuva Suspria on tietysti remake Dario Argenton vuoden 1977 Suspiria-kauhuklassikosta. Mainosmateriaalin perusteella uusi leffa vaikuttaa jopa hämmentävän hyvältä.

Alkuperäisen Suspirian voi nähdä ensi viikolla Helsingissä valkokankaalta, sillä Engelin kesäkino esittää sen sen vielä kertaalleen tiistaina 28. elokuuta. Lippuja voi ostaa täältä ja Engel-elokuvateatteri mainostaa klassikkoelokuvaa näin:

”Dario Argenton ohjaama Suspiria kuuluu kauhun suuriin mestariteoksiin. Värimaailmaltaan henkeäsalpaava, Goblin-yhtyeen unohtumattoman musiikin säestämä elokuva täytti juuri 40 vuotta. Juhlan kunniaksi elokuva on restauroitu alkuperäisistä negatiiveista 4K-resoluutiolla.”

Uuden Suspirian ohjaa Call Me by Your Name -elokuvasta tuttu Luca Guadagnino ja käsikirjoituksesta vastaa David Kajganich. Elokuvan pääosissa nähdään Dakota Johnson, Tilda Swinton, Mia Goth, Chloë Grace Moretz ja myös alkuperäisessä elokuvassa näytellyt Jessica Harper.

Uuden Suspirian Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta veikkaamme ensi-esityksen olevan Night Visions -elokuvafestareilla.