Uusimmat

Odottavan aika on pitkä: Game of Thronesin viimeisen kauden julkaisuaika tarkentui vihdoin

26.07.2018 08:51 Muropaketin toimitus

Game of Thronesin viimeinen kausi julkaistaan vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla. Sarjan esiosaksi suunniteltu spinoff-sarja puolestaan lähtee tuotantoon vuoden 2019 alussa.

HBO:n ohjelmistojohtaja Casey Bloys on Entertainment Weeklyn mukaan tarkentanut Game of Thronesin viimeisen kauden toistaiseksi salassa pidettyä julkaisuaikaa. Tarkkaa päivää ei edelleenkään ole tarjolla, vaan hittisarjan kuusiosainen kahdeksas kausi on määrä julkaista ”vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla”.

Lisäksi Bloys on vahvistanut, että Game of Thronesin vielä nimeämätön, esiosaksi suunniteltu spinoff-sarja lähtee tuotantoon alkuvuodesta 2019. Suuren budjetin sarjan ovat luoneet Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman) ja Game of Thronesin isä George R.R. Martin, joka toimii myös sarjan vastaavana tuottajana. Goldman toimii sarjan showrunnerina ja pilottijaksolle etsitään nyt ohjaajaa.

Game of Thronesin esiosaksi suunniteltu sarja sijoittuu aikaan tuhansia vuosia ennen Game of Thronesin tapahtumia. Sarjassa käsitellään muun muassa Westerosin historian salaisuuksia ja valkoisten kulkijoiden syntyä. Koska se sijoittuu tuhansia vuosia ennen nykyisen sarjan tapahtumia, ketään Game of Thronesista tuttua hahmoa ei sarjassa ymmärrettävästi nähdä.