Uusimmat

Ohjaaja torppasi tuoreet Suicide Squad -huhut: ”Studio rakastaa elokuvaamme”

12.04.2016 12:59 Tatu Junni

Pian Batman v Superman: Dawn of Justicen julkaisun jälkeen netissä levisi huhu, jonka mukaan samaan maailmaan sijoittuvaan Suicide Squad -elokuvaan kuvataan uusia kohtauksia tarinan ”keventämiseksi”.

Warner Bros. Studiosin tempauksen takana väitettiin olevan Batman v Supermanin keräämät kritiikit ”liian vakavana elokuvana”.

Nyt Suicide Squadin ohjaaja ja käsikirjoittaja David Ayer on kommentoinut BirthMoviesDeath-sivuston esittämiä väitteitä – ja torpannut ne täysin.


”Suicide Squadin lisäkuvaukset huumorin takia on pöljä väite. Kun studio rakastaa leffaasi ja kysyy mitä haluaisit siihen lisää, tarjouksesta ei kieltäydytä!”, Ayer kirjoitti Twitterissä maanantaina.

Mikäli miehen sanaan on luottaminen, Suicide Squadiin ei kuvata uutta materiaalia koska elokuvan sisältö kompastelee – vaan täysin päinvastoin.

DC Comicsin supersankareista kertova elokuva saapuu Suomeen elokuun alussa. Uusin traileri Suicide Squadista julkaistiin eilen:

Batman ja Jared Leton Jokeri ovat parasta uudessa Suicide Squad -trailerissa

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat