Uusimmat

Pääosaa Jokerin omassa elokuvassa esittävä Joaquin Phoenix: ”rooli pelottaa minua ihan **tusti”

13.07.2018 12:52 Muropaketin toimitus

Joaquin Phoenixin Jokeri-elokuva on aikuisille tarkoitettu synkkä teos.

Pari päivää sitten vahvistui Joaquin Phoenixin esittävän pääosaa Batmanin arkkivihollisen Jokerin omassa elokuvassa, jonka on tarkoitus olla jotain aivan muuta kuin perinteinen supersankarielokuva, eli synkempi ja aikuisempaan makuun suunnattu teos. Elokuvan budjetti on vain 55 miljoonaa dollaria, eli huomattavasti vähemmän kuin supersankarielokuvien yleensä.

Phoenix kertoo tuoreessa Colliderin haastattelussa elokuvasta ja sen herättämistä fiiliksistä. Laatuleffaa toisensa perään tekevä Phoenix tunnetusti valitsee roolinsa harkiten. Todd Phillipsin (The Hangover) käsikirjoitus ja idea vakuuttivat näyttelijän, joka kutsuu sitä ainutlaatuiseksi ja myöntää leffan ja roolin pelottavan häntä aivan vitusti.

Näyttelijä sanoo ihastuneensa kässäriin, joka ei edusta oikein mitään genreä, sekä Phillipsin intohimoon projektia kohtaan. Erityisesti häntä kiehtoo se, että elokuva keskittyy sarjakuvahahmon tosielämän ongelmiin.

Ohjaaja Phillips on kirjoittanut Jokeri-elokuvan käsikirjoituksen yhdessä Scott Silverin kanssa. Ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta elokuvan kuvauksien on tarkoitus alkaa syyskuussa.