Uusimmat

Paluu tulevaisuuteen -käsikirjoittaja laittoi stopin kiistelylle leffan juoniaukosta

24.04.2020 09:33 Muropaketin toimitus

Paluu tulevaisuuten -elokuva herättää edelleen keskustelua.

Yksi Paluu tulevaisuuteen -elokuvan juoniaukoista on ollut jälleen kiistelyn kohteena somessa ihmisten innostuttua listaamaan täydellisiä elokuvia hastagilla #5 Perfect Movies.

Ohjaaja James Gunn twiittasi laskevansa ensimmäisen Paluu tulevaisuuteen -leffan täydelliseksi, vaikka ihmettelikin samalla mikseivät Michael J. Foxin esittämän Martyn / Calvin Kleinin vanhemmat muista häntä menneisyydestä. Asiasta on jankutettu 35 vuotta, joten käsikirjoittaja Bob Gale päätti kertoa syyn The Hollywood Reporterille.

– George ja Lorraine näkivät Martya vain kahdeksan päivän ajan ollessaan 17-vuotiaita, eivätkä he olleet hänen kanssaan tekemisissä edes joka päivä. Kuinka moni itse muistaa nuoruudestaan edes jonkun joka oli samalla luokalla vaikkapa vain yhden lukukauden ajan, Gale sanoo.

– Ehkäpä Lorraine ja George miettivät poikansa muistuttuvan aikoinaan tapaamaansa Calvin Kleinia, mutta ei kai sen tarvitse olla mikään kovin ihmeellinen asia. Katsokaa vaikka omia vanhoja luokkakuvianne, niin taatusti löydätte jonkun joka on samannäköinen kun omat lapsenne, Gale jatkaa.