Uusimmat

Quentin Tarantinon seuraavassa leffassa on mukana aivan järjetön määrä porukkaa – tuorein kiinnitys on Girls-sarjan Lena Dunham

24.08.2018 09:24 Muropaketin toimitus

Ensi vuonna nähtävään Once Upon a Time In Hollywood -elokuvaan buukattiin taas kolme uutta näyttelijää.

Quentin Tarantinon ensi kesänä ensi-iltansa saavassa Once Upon a Time In Hollywood -leffassa on kohta mukana koko Hollywood, sillä Deadline kertoo nyt mukaan buukatun jälleen lisää näyttelijöitä. Messissä ovat nyt myös parhaiten Girls-sarjan luojana ja pääosanesittäjänä tunnettu Lena Dunham, Jim Jarmuschin The Dead Don’t Die -vampyyrikomediassakin nähtävä Austin Butler ja Maya Hawke, joka on Ethan Hawken ja Uma Thurmanin tytär.

Elokuvaa kuvataan parhaillaan ja ensi-ilta on näillä näkymin 9. elokuuta 2019. Once Upon a Time in Hollywood kertoo elokuvabisneksestä, mutta taustalla on tosielämän tapahtuma Charles Mansonista ja hänen seuraajiensa tekemistä murhista, joissa kuoli kolme ihmistä. Yksi uhreista oli elokuvaohjaaja Roman Polańskin vaimo Sharon Tate.

Once Upon a Time in Hollywoodissa esiintyvät lisäksi muun muassa Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Dakota Fanning, James Marsden, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Damian Lewis, Clifton Collins Jr., Burt Reynolds ja Al Pacino.